EXTRAESCOLARS DEFINITIVES CURS 2024/25

Benvolgudes famílies,

Us informem de les activitats extraescolars que finalment es faran aquest pròxim curs 2024/2025 clicant AQUÍ.

  • Les activitats extraescolars s’iniciaran el dilluns 16 de setembre de 2024 i finalitzaran el 30 de maig de 2025, coincidint amb el calendari escolar del centre (els festius escolars no hi haurà activitat extraescolar).
  • Només poden assistir a les activitats de dilluns migdia (12:50 i 14:00 h) aquells alumnes que facin ús del menjador.
  • Només es podrà donar de baixa de l’activitat extraescolar al final de cada trimestre (encara que les quotes siguin mensuals, caldrà pagar tot un trimestre sencer).
  • Totes les activitats extraescolars tenen un mínim i un màxim d’inscripcions. Si el nombre d’inscrits fos superior al nombre màxim de places es confirmaran les places disponibles per estricte ordre d’inscripció. Si el nombre d’inscrits fos inferior al nombre mínim de places necessàries per començar l’activitat extraescolar l’empresa es reserva el dret d’anul·lar-la.
  • A les activitats de tarda, els alumnes poden portar un petit berenar.
  • Les extraescolars les cobrarà l’empresa que ofereix l’activitat extraescolar a través de domiciliació bancària.
  • Les entrades i sortides seran pel C/ Vilanova (aparcament de sorra), excepte la sortida de l’activitat que s’ofereix en horari de 16:15 a 17:15h de dimecres (Anglès pels alumnes de 6è a 3r d’ESO), que sortiran per la plaça Roviretes.

Si hi ha algun interessat a inscriure algun alumne, a alguna de les activitats que s’ofereix definitivament, 
es pot posar en contacte amb l’empresa que ofereix l’activitat:

Anglès

FES Idiomes

marta.surinach85@gmail.com

El coneixement de la llengua anglesa ha esdevingut una necessitat en el món actual, tant en l'àmbit professional com també personal, és per això que el seu aprenentatge és tan necessari.
En aquesta activitat ampliem l’aprenentatge de l’anglès d’una forma lúdica i potenciant el llenguatge oral, adaptant-nos a les necessitats de cada infant.

Es faran grups per cursos segons les inscripcions. 

Mínim 4 alumnes per grup. Màxim 9 alumnes per grup.

Preu: 

  • Anglès: 28€/mes

INSCRIPCIÓLink 


Ordinografia

La Rutlla

info@larutllalleure.cat

Les noves tecnologies estan a l’abast de tots els nens i nenes formant part del dia a dia de totes les famílies.

L’ordinografia és una activitat en la qual s’aprèn els moviments correctes dels dits de les mans al teclat de l’ordinador per assolir la màxima velocitat a l’hora de teclejar.

Distingim dos nivells; depenent de la coordinació inicial de l’alumne, normalment és necessari un, dos o tres anys per assolir un nivell.

Al Nivell Inicial d’ordinografia comencem treballant la repetició i la coordinació dels moviments de les mans per assolir la capacitat de treballar amb l’ordinador sense mirar el teclat.

Al Nivell Avançat introduïm un nou factor, que és la velocitat (mesurada en pulsacions per minut) en el tecleig. Això ho treballem a partir d’exercicis de velocitat, controlant el temps que tarden a fer-los. Els alumnes fan ús de taules i gràfiques on poden apuntar-se i controlar-se els seus propis resultats i evolucions durant el curs.

INSCRIPCIÓ: enviar DOCUMENT a info@larutllalleure.cat

Robòtica
Robo-Tic

Amb els alumnes de 1r a 3r treballem la robòtica amb el Kit de robòtica LEGO WeDo. Aprenen a muntar petites màquines que funcionen amb motors i sensors. Per fer-les funcionar les han de programar amb un software especialment dissenyat pels més petits. També els introduïm en el món de la programació amb Scratch, aprenen a utilitzar l’entorn i a fer senzills programes. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixements treballats a l’aula.

Amb els alumnes de 4t a 6è treballem la robòtica amb el Kit de robòtica LEGO Mindstorms. Els alumnes aprenen a construir diferents màquines i robots que funcionen amb motors i sensors, després els programen perquè funcionin i siguin capaços de superar diferents reptes. També els ensenyem a programar videojocs senzills amb Scratch, per tal d’aprofundir en diferents tècniques de programació. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixements treballats a l’aula.

Robòtica ESO. Amb els alumnes de secundària treballem nous materials de programació com per exemple App inventor, la qual serveix per a programar aplicacions per a mòbil, i se’ls inicia en el món del disseny 3D a través d’Sketch up. També treballem la robòtica de Lego Mindstorm EV3 a un nivell més avançat. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixements treballats a l’aula.

INSCRIPCIÓ:  https://www.robo-tic.cat/p/inscripcio-curs-2024-2025.html

Esport i jocs

ampa@ampa-mossencinto.com

Activitat organitzada per l’AFA i el Consell esportiu d’Osona.

Amb aquesta activitat es vol fomentar l'activitat física i l'esport dels infants i joves. Es portaran a terme activitats adequades a cada edat i grup. 

S’informarà  les famílies inscrites de la durada de l’activitat (inici i final d’aquesta) quan tinguem tota la informació.

INSCRIPCIÓ: Link 

Comissió d’extraescolars
AFA Institut Escola Mossèn Cinto

Entrades populars d'aquest blog

INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS CURS 2024/25

INSCRIPCIONS TARDES DE JUNY 2024