INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS CURS 2024/25

Benvolgudes famílies,

Aquest any s’avancen les inscripcions de les extraescolars. Aquí us presentem la proposta que fa l’AFA de les activitats extraescolars pel curs 2024/2025.

Us informem que les inscripcions es faran directament amb les empreses (exceptuant Esport i Jocs) des d’avui fins al 30 de juny de 2024.

Us adjuntem informació important de cara a les extraescolars del curs vinent, així com un resum d’horaris i preus de les activitats que s’ofereixen. Podeu  veure la graella clicant a EXTRAESCOLARS CURS 2024/2025.

BON ESTIU!

Comissió d’extraescolars

AFA Institut Escola Mossèn Cinto


INFORMACIONS DE LES EXTRAESCOLARS CURS 2024/2025


  •  Les activitats extraescolars s’iniciaran el dilluns 16 de setembre de 2024 i finalitzaran el 31 de maig de 2025, coincidint amb el calendari escolar del centre (els festius escolars no hi haurà activitat extraescolar).

  •  Totes les activitats extraescolars tenen un mínim i un màxim d’inscripcions. Si el número d’inscrits fos superior al número màxim de places es confirmaran les places disponibles per estricte ordre d’inscripció.
    Si el número d’inscrits fos inferior al número mínim de places necessàries per començar l’activitat extraescolar l’empresa es reserva el dret d’anul·lar-la.

  •  Només es poden inscriure a les activitats de migdia aquells alumnes que facin ús del menjador.
    Recordeu que a les activitats de dimecres Sí que hi poden participar els/les alumnes que no facin ús del servei de menjador.

  •  A les activitats de tarda, els alumnes poden portar un petit berenar.

  •  Només es podrà donar de baixa de l’activitat extraescolar al final de cada trimestre (encara que les quotes siguin mensuals, caldrà pagar tot un trimestre sencer).

  •  Les extraescolars les cobrarà l’empresa que ofereix l’activitat extraescolar a través de domiciliació bancària.

  •  Les entrades i sortides seran pel C/ Vilanova (aparcament de sorra), excepte la sortida de l’activitat que s’ofereix en horari de 16:15 a 17:15h de dimecres (Anglès pels alumnes de 6è a 3r d’ESO), que sortiran per la plaça Roviretes.

Anglès

FES Idiomes

marta.surinach85@gmail.com

El coneixement de la llengua anglesa ha esdevingut una necessitat en el món actual, tant en l'àmbit professional com també personal, és per això que el seu aprenentatge és tan necessari.
En aquesta activitat ampliem l’aprenentatge de l’anglès d’una forma lúdica i potenciant el llenguatge oral, adaptant-nos a les necessitats de cada infant.

Es faran grups per cursos segons les inscripcions. 

Mínim 4 alumnes per grup. Màxim 9 alumnes per grup.

Preu: 

  • Anglès: 28€/mes

  • Pack anglès + estudi: 40€/mes 

INSCRIPCIÓ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAx6bqDLDcrN4tcbIkgrE7lQkaAmcXxgSF8akdoSoL_iE6lg/viewform


Estudi assistit

FES idiomes

marta.surinach85@gmail.com

¾ d’hora de sessió en què els alumnes podran repassar els continguts que treballen a l’escola: estudi de taules de multiplicar, dictats, comprensió lectora, problemes matemàtics, estudiar per exàmens, aclarir dubtes, preparar exposicions orals… grups reduïts on se’ls podrà ajudar en allò que necessitin.

Mínim 4 alumnes per grup. Màxim 9 alumnes per grup.

Preu: 

  • Estudi assistit: 19€/mes (3/4h)

  • Pack anglès + estudi: 40€/mes 


INSCRIPCIÓ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3GdaC4a56dYecd8qYqX4p0UfXjGEKG52js5UtSuY75ETF3Q/viewform


Ioga

Ioga Espaikāya

hola@espaikaya.com

Professora: Laia Valls


Oferim un espai de joc i creixement personal per als infants, amb dinàmiques adequades a cada franja d’edat i propostes engrescadores i molt respectuoses amb la seva essència i personalitat.

El ioga és una pràctica molt positiva en l’etapa de creixement dels infants, els ofereix la possibilitat de conèixer el propi cos, de fer conscient la connexió entre les emocions i aquest cos físic, d’adquirir uns bons hàbits posturals, d’aprendre a respirar bé i a desenvolupar la capacitat d’atenció i concentració.

A nivell físic practiquem asanes (postures) i karanes (seqüències) amb l’objectiu de tonificar la musculatura i augmentar l’elasticitat, sempre des de l’amor cap a nosaltres mateixos, gaudint del camí cap a tenir un cos més àgil i més fort.
A nivell emocional, oferim eines per gestionar les emocions i per viure d’una manera més tranquil·la i conscient.

Aprenem a comunicar-nos de manera positiva, fet que ens ajuda a adquirir confiança en nosaltres mateixos, i una major autoestima ens facilita expressar-nos lliurement d’una forma creativa en un espai de confiança, sense competir, cooperant i descobrint que acceptar i estimar les diferències dels altres ens fa més lliures i feliços.

Mínim 8 inscrits per grup.

Preu:31€
Instagram: @espaikaya
INSCRIPCIÓ: Enviar DOCUMENT a hola@espaikaya.com


Ordinografia

La Rutlla

info@larutllalleure.cat

Les noves tecnologies estan a l’abast de tots els nens i nenes formant part del dia a dia de totes les famílies.

L’ordinografia és una activitat en la qual s’aprèn els moviments correctes dels dits de les mans al teclat de l’ordinador per assolir la màxima velocitat a l’hora de teclejar.

Distingim dos nivells; depenent de la coordinació inicial de l’alumne, normalment és necessari un, dos o tres anys per assolir un nivell.

Al Nivell Inicial d’ordinografia comencem treballant la repetició i la coordinació dels moviments de les mans per assolir la capacitat de treballar amb l’ordinador sense mirar el teclat.

Al Nivell Avançat introduïm un nou factor, que és la velocitat (mesurada en pulsacions per minut) en el tecleig. Això ho treballem a partir d’exercicis de velocitat, controlant el temps que tarden a fer-los. Els alumnes fan ús de taules i gràfiques on poden apuntar-se i controlar-se els seus propis resultats i evolucions durant el curs.

INSCRIPCIÓ: enviar DOCUMENT a info@larutllalleure.cat


Karate

Dolors Franquesa de l’escola Shin Gi Tai Karate Dojo

dolorsfranquesa@gmail.com

La nostra escola de Karate, basada en la filosofia de l’Art del Karate, ofereix una formació integral que promou la connexió del cor amb la tècnica i el cos. Busquem cultivar valors, desenvolupar el potencial personal i brindar eines per assolir metes, tot això a través de la pràctica del Karate. El nostre enfocament es basa en la tècnica, la connexió amb un mateix, amb els companys i amb la natura, això ens ajuda a estar més concentrats i focalitzar l’atenció en el moment i el que estem fent”. 

IMPORTANT: Cal arribar canviat de casa.

INSCRIPCIÓhttps://forms.gle/pPwZWEFWiYV3tD5b6

 

Robòtica
Robo-Tic

Amb els alumnes de 1r a 3r treballem la robòtica amb el Kit de robòtica LEGO WeDo. Aprenen a muntar petites màquines que funcionen amb motors i sensors. Per fer-les funcionar les han de programar amb un software especialment dissenyat pels més petits. També els introduïm en el món de la programació amb Scratch, aprenen a utilitzar l’entorn i a fer senzills programes. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixements treballats a l’aula.

Amb els alumnes de 4t a 6è treballem la robòtica amb el Kit de robòtica LEGO Mindstorms. Els alumnes aprenen a construir diferents màquines i robots que funcionen amb motors i sensors, després els programen perquè funcionin i siguin capaços de superar diferents reptes. També els ensenyem a programar videojocs senzills amb Scratch, per tal d’aprofundir en diferents tècniques de programació. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixements treballats a l’aula.


Robòtica ESO. Amb els alumnes de secundària treballem nous materials de programació com per exemple App inventor, la qual serveix per a programar aplicacions per a mòbil, i se’ls inicia en el món del disseny 3D a través d’Sketch up. També treballem la robòtica de Lego Mindstorm EV3 a un nivell més avançat. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixements treballats a l’aula

INSCRIPCIÓ:  https://www.robo-tic.cat/p/inscripcio-curs-2024-2025.html


Esport i jocs

ampa@ampa-mossencinto.com

Activitat organitzada per l’AFA i el Consell esportiu d’Osona.

Amb aquesta activitat es vol fomentar l'activitat física i l'esport dels infants i joves. Es portaran a terme activitats adequades a cada edat i grup. 

S’informarà  les famílies inscrites de la durada de l’activitat (inici i final d’aquesta) quan tinguem tota la informació.

INSCRIPCIÓ:

Link 

Comissió d’extraescolars

AFA Institut Escola Mossèn Cinto


Entrades populars d'aquest blog

INSCRIPCIONS TARDES DE JUNY 2024

FESTA FI DE CURS 2024-25