dijous, 14 d’octubre de 2010

XERRADA-COL.LOQUI: "ADOLESCÈNCIA: LLIBERTATS i LÍMITS"

Us convidem a la Xerrada-Col.loqui que tindrà lloc el proper dijous 21 d'octubre a les 21:00h a l'escola, a càrrec d'Anna Sàlvia, ponent del Programa de Formació per a pares i mares amb infants de 3a 16 anys "APRENDRE AMB TU", de la Generalitat de Catalunya sota el títol:

"ADOLESCÈNCIA: LLIBERTATS i LÍMITS"

L’adolescència és una etapa de canvis profunds que van des d’allò més extern a allò més intern. Comença amb els canvis físics de la pubertat, el desenvolupament dels caràcters sexuals primaris i secundaris que acompanyen canvis en el comportament, en els interessos i en les relacions. Parlem d’una fase necessària a la vida i fonamental per construir el caràcter i la forma de ser de cada persona.
Aquesta xerrada té com a objectiu entendre la dinàmica de relació amb les persones adolescents, conèixer les actituds que afavoreixen o dificulten la convivència, i donar eines que ajudin al bon desenvolupament i fomentin l’autonomia i la competència personal de les filles i fills. A partir del diàleg i compartint les experiències de les famílies assistents, s’oferiran les eines i els recursos necessaris per entendre el paper que té cada membre de la família i la dificultat de conjugar els límits i les llibertats.

US HI ESPEREM!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...