XERRADA-COL.LOQUI: "ELS CANVIS. LA SEXUALITAT I L'AFECTIVITAT A L'ADOLESCÈNCIA"

Us convidem a la Xerrada-Col.loqui que tindrà lloc el proper dijous 11 de novembre a les 21:00h a l'escola, a càrrec d'Anna Sàlvia, ponent del Programa de Formació per a pares i mares amb infants de 3 a 16 anys "APRENDRE AMB TU", de la Generalitat de Catalunya sota el títol:

"ELS CANVIS. LA SEXUALITAT I L'AFECTIVITAT A L'ADOLESCÈNCIA"


La sexualitat és una dimensió fonamental de l’ésser humà que es va construint a través de la interacció entre la nostra part biològica, psicològica i l’entorn sociocultural que ens envolta. Els ensenyaments i l’aprenentatge influeixen de forma molt important en la nostra forma d’entendre-la i viure-la. Al llarg de la nostra vida, les manifestacions de la sexualitat varien i, a l’hora d’establir el vincle entre sexualitat i afectivitat durant l’adolescència, les famílies són un pilar bàsic per aconseguir bons resultats.

Aquesta xerrada té com a objectiu, a partir d’una dinàmica participativa i de debat, reflexionar amb les famílies d’adolescents sobre les noves emocions, sensacions i desitjos que es viuen en un moment tan important, i conèixer els canvis en les relacions i els conflictes que se’n deriven: els nous llaços afectius, les primeres trobades amb el sexe, les relacions eròtiques entre adolescents i el seu procés de transformació.

Compartint les experiències de les famílies assistents, s’oferiran eines per poder viure la sexualitat i l’afectivitat dels i les adolescents com una qüestió normalitzada i saludable dins de l’àmbit familiar. A més, s’exposaran la informació i els recursos existents a Catalunya.

US HI ESPEREM!

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24