20 GEN'11: 2 REUNIONS INFORMATIVES

Benvolgudes mares i benvolguts pares,

Us convidem el proper dijous 20 de gener a les 21:00 hores a dues reunions informatives que tindran lloc al menjador de l’escola.

REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE EL CASAL DE SETMANA BLANCA

S’iniciarà a les 21:00 hores i anirà a càrrec de l'empresa ioplanetaris ( http://www.ioplanetaris.com/ ), que ha estat l'escollida per a dur a terme el Casal de Setmana Blanca de la nostra escola.

Durant la primera mitja hora, l'empresa ioplanetaris farà una exposició de les diferents activitats que es duran a terme durant la Setmana Blanca i en finalitzar, s’atendran tots els precs i preguntes que puguin sorgir.

Mitjançant les agendes dels vostres fills i filles, us farem arribar la fulla d’inscripció al Casal de la Setmana Blanca. Cal tenir en compte els següents punts per formalitzar correctament la inscripció:

· Només s’acceptaran les inscripcions dipositades a la bústia de l’AMPA fins el 11 de febrer.

· Retornar el full d’inscripció omplert i la documentació requerida en un sobre tancat amb el nom de l’inscrit a la bústia de l’AMPA.

· Abans de lliurar el full d’inscripció cal realitzar la transferència bancària al número de compte indicat i incloure en el sobre el comprovant de pagament.

· Cal encerclar la modalitat escollida (50€, 80.70€, 70€ o 100.70€) i escriure-la a la casella marcada amb TOTAL.

· Els preus i horaris de les vigilàncies seran els oferts habitualment i es facturaran a part de la modalitat escollida mitjançant l’habitual càrrec en compte bancari.



REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE L'EVOLUCIÓ DEL SERVEI DE MENJADOR


S’iniciarà a les 21:45 hores i anirà a càrrec de l'empresa TAC-Osona ( http://www.santtomas.cat/ ) que ens comentarà les novetats i situació actual de diferents aspectes relacionats amb el Servei de Menjador.
· Presentació dels monitors i monitores.

· Informe de l'activitat que es fa a l'hora del menjador.

· Informe de l'activitat que es fa a l'hora de l'oci.
· Presentació del menú amb les propostes de sopars equilibrats.

· Adaptacions del menú segons diferents intoleràncies alimentàries.

· Precs i preguntes i contacte directe dels pares amb els monitors.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24