ESTRENEM BLOC!

Comencem l'any estrenant bloc! Ens han calgut uns mesos de rodatge per donar forma definitiva a la nostra idea inicial de crear una plataforma de comunicació amb els pares pràctica, útil i amb continguts interessants.

Aquest bloc pren el relleu a la web. A partir d'ara l'adreça http://ampamossencinto.blogspot.com serà l'enllaç on trobar qualsevol informació relacionada amb l'AMPA. Per fer-ho més fàcil hem vinculat el bloc a la llista de mares i pares, de manera que cada vegada que fem una entrada, rebreu un correu electrònic de part de Blogger amb la nova entrada i un enllaç al bloc.

A la pestanya de la pàgina principal trobareu informació actualitzada de les diferents comissions i temes d'interès general. La resta de pestanyes contenen informació fixa que us permetrà fer consultes, descarregar-vos documentació, enllaçar amb llocs d'interès, contactar-nos...

Tot i que a les entrades de la pàgina principal es poden fer comentaris, hem reservat un espai especialment pensat per donar-vos veu en temes no relacionats amb la informació que pengem. L'hem anomenat "El Suro" i la seva funció és recomanar a la resta de pares coses i/o activitats relacionades amb els nens i/o el fet de ser pares.

Us convidem doncs a entrar al bloc: Esteu a casa vostra. I recordeu, quan més hi participeu més enriquidor serà per tots plegats. L'AMPA som tots!!!

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24