HOMES: CONCILIACIÓ DE LA VIDA LABORAL I FAMILIAR

Foto:Kim Manresa pel Magazine de La Vanguardia
Aquesta setmana que tanquem, hem parlat de la Conciliació de la Vida Laboral i Familiar des del punt de vista de les polítiques empresarials per facilitar que això sigui possible. Us oferim un reportatge sobre aquest mateix tema, que es publicarà demà al Magazine de LA VANGUARDIA, enfocat des d'una altra perspectiva: La masculina.

Cada vegada hi ha més homes que entenen que conciliar la vida laboral i la privada ja no és només un debat de gènere. El reportatge s’il·lustra amb homes d'un perfil professional d'alta responsabilitat: directius al capdavant de multinacionals amb agendes carregades de reunions inacabables o a hores intempestives, viatges intercontinentals constants... per tal de mostrar de forma més extrema les dificultats de conciliació, però que és perfectament extrapolable a qualsevol professió.

Demà diumenge us recomanarem un llibre que parla d'aquest tema en clau d'humor des d'una altra perspectiva: la femenina. Amb aquestes 3 entrades al bloc, queda clar que el problema es pot debatre des de diferents vessants, però que necessita una implicació total de la societat en tots els àmbits per resoldre'l.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24