IMATGES D'UN MATÍ AMB ELS OCELLS



Avui fa exactament dos mesos vam passar UN MATÍ AMB ELS OCELLS, i vam gaudir d'una sessió d'anellament gràcies a la col·laboració del GACO (Grup d'Anellament de Calldetenes-Osona). Dues de les persones que hi van ser presents, ens han fet arribar unes fotos que volem compartir amb vosaltres, gràcies Mercè i gràcies Xevi!

Pels que hi vàreu assistir us servirà de record i pels que no, us en farem un breu resum perquè us feu una idea de l'activitat.

Ens vàrem trobar a les 09:00h davant l'escola per dirigir-nos a la Font Trobada. Quan vàrem arribar ja feia una estona que els del GACO havien desplegat les xarxes. En aquell moment els naturalistes eren a buscar els primers ocells, o sigui que al cap de poca estona van arribar amb unes quantes bosses d'ocells. De un en un els varen anar traient i al voltant de la taula ens varen explicar quin ocell era, edat i sexe. Els varen anellar, pesar i identificar i a mesura que els anaven acabant els deixaven anar. Els nens els podien tocar. Els més espectaculars van ser el Durbec i el Cargolet. Al cap d'una estona es van anar a recollir més ocells a les xarxes, però aquest cop acompanyats pels propis nens i pares, i llavors els mateixos nens tornaven amb les bosses i es va tornar a fer una ronda d'anellament, explicant una altra vegada les característiques dels ocells. Va ser una activitat molt instructiva.

A continuació podeu veure algunes de les imatges:



Des d'aquí volem agrair MOLT SINCERAMENT 
la col·laboració desinteressada del GACO (Grup d'Anellament Calldetenes-Osona), sense la qual no hauria estat possible portar a terme aquesta activitat, i MOLTES GRÀCIES  també a tots els que hi vàreu participar!

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24