RECORDATORI DEL PLA D'ACTUACIÓ EN CAS DE NEVADA

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un Avís de situació meteorològica de risc per Neu. NIVELL 1 de cara a demà divendres 28/01/11. Tot i que de 01:00h a 13:00h és possible que nevi a Osona (probabilitat entre el 10% i el 30%), a partir de les 13:00h és molt probable (probabilitat superior al 70%).

És per això que, si arribés el cas, ens permetem recordar-vos quin serà el PLA D'ACTUACIÓ EN CAS DE NEVADA:

PER TAL D'EVITAR EL COL.LAPSE DE LES LÍNIES TELEFÒNIQUES DE L'ESCOLA HAUREU DE TRUCAR AL PARE DELEGAT DEL VOSTRE CURS DEMANANT-LI INFORMACIÓ

Actuacions en cas de nevada (Pla d’emergència de l’escola)

a.- Si ha nevat a la nit o bé està nevant al matí:
L’escola conjuntament amb l’Ajuntament, segons el Pla Neu Cat de la Generalitat i les informacions dels mitjans de comunicació decidirà si es possible fer les classes normals o no.



b.- Si comença a nevar de manera important un cop començades les classes i es preveu que es poden col·lapsar els accessos, cal que totes les famílies que ho tinguin bé vinguin a recollir els seus fills o bé truquin al delegat de classe demanant informació.



c.- Si deixa de nevar i l’accés no presenta perill s’obrirà l’escola, però hem de tenir en compte que, tot i estar oberta, segurament no funcionarà amb normalitat: no podrem assegurar que els serveis de menjador, extraescolars i vigilàncies funcionin correctament i probablement no hi haurà ni tots els mestres ni tots els alumnes.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24