VACUNES: SÍ O NO?


Demà dimarts, 25 de gener, surt al mercat el llibre "En defensa de las  vacunas" (Ed.Planeta - Col·lecció "Vivir Mejor") del pediatre Carlos González, autor dels bestsellers:
“El meu nen no menja” - “Omple’m de petons” - “Un regal per a tota la vida: guia de la lactància materna” i “Entre tu pediatra y tu”

L'autor, especialista en lactància materna per la Universitat de Londres, fundador i president de l’Associació Catalana Pro Lactància Materna entre d'altres, desmunta amb la seva habitual ironia, els arguments dels que estan en contra de las vacunes, i anima als pares a no deixar-se enganyar i a seguir protegint la salut dels seus fills.

Així ho demostra només encetar el llibre:
"Des de fa uns anys, cada cop em trobo amb més pares que no vacunen els fills perquè creuen que les vacunes són inútils o innecessàries o perilloses o les tres coses alhora. Alguns fins i tot se sorprenen que jo estigui a favor de les vacunes. Com si hi hagués una mena de paquet ideològic rar-progre-natural, i si defenses la lactància materna o agafar els fills en braços també has d’estar, “lògicament”, en contra de les vacunes i creure en la medicina “alternativa” i en l’era d’Aquari."

"Els pares que no vacunen als seus fills solen estar molt informats. Han llegit llibres, han visitat pàgines i pàgines d’Internet. Estan molt informats, però molt mal informats. Perquè aquestes pàgines i aquests llibres que ataquen les vacunes estan plens d’errors, fal·làcies, mitges veritats, mentides completes, argumentacions vehements i coloristes, dades i més dades (mal interpretades o falsejades) i paranoiques denúncies sobre suposades conjures de la indústria farmacèutica."

Si voleu fer un tast del llibre, aquí teniu un enllaç amb les primeres pàgines , que facilita la mateixa editorial Planeta.
Font: Diari ara i Editorial Planeta

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24