20 ANYS DE CLUB SUPER 3!


L'11 de febrer del 1991, Televisió de Catalunya va posar en antena un nou espai infantil anomenat "Club Super3", que combinava sèries de dibuixos animats amb gags protagonitzats per diversos personatges. Personatges com el Petri, la Nets, la Noti Press i el Mega Zero, les mascotes Flash, Top i Buff i la Supermà i el Tomàtic que van rebre de seguida una gran acceptació per part de l'audiència i ja s'han convertit en mites de l'imaginari col·lectiu, juntament amb els que van arribar més tard, com la Ruïnosa, la Bibiana, el Jordi, el Krust, la Kès, el Lèmak; o els actuals, en Fluski, el Roc, l'Àlex, el Pau, la Lila, la Pati o el senyor Pla.

Paral·lelament a la programació televisiva, es va potenciar la participació i la interactivitat amb els nens i nenes a través del Club, que els permetia disposar d'un carnet i gaudir de diversos avantatges.

20 anys després el Super3 té el seu propi canal i un dels portals d'internet més actius! Pel que fa a la programació actual, el canal continua alternant l'emissió de sèries amb diferents gags protagonitzats pels personatges de la família del Super3 (Fluski, Pau, Àlex, Roc, Pati Pla...). A més, el canal inclou l'espai Mic, adreçat als infants de fins a 5 anys, l'informatiu Info K i programes com "Tags", "Una mà de contes" o "Fish&Chips"...





Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24