DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT: RETALLADES A LA VISTA


La preinscripció de les etapes escolars obligatòries per al curs vinent es va iniciar ahir amb una oferta per part del Departament d'Ensenyament al conjunt de Catalunya de 1.044.509 places, una xifra que representa un increment de 12.127 places en relació amb les que hi havia per aquest curs. El període de preinscripció per a aquestes etapes s'acaba el 25 de febrer i del 6 al 10 de juny es portarà a terme la matriculació definitiva.

Una de les novetats de la preinscripció és la introducció del nou criteri de desempat que es basa a atorgar cinc punts als alumnes que siguin fills d'exalumnes del centre o amb tutors que hagin cursat els estudis al lloc on es presenta la sol·licitud. Això està generant certa polèmica, tal com us avançavem ahir en el Post sobre el posicionament de la FaPaC respecte a aquest tema.

Però l'inici del període de preinscripció també ha posat en primer pla diverses notícies sobre la política de retallades del Departament d'Ensenyament que recollim en el següent resum de premsa:

El curs que ve s'iniciarà amb més alumnes però amb la mateixa plantilla docent

Ensenyament congela la digitalització de les aules

Rigau: “El projecte de digitalització de les aules, amb recursos o sense, l'hauríem frenat igualment”

Font: Diari AVUI

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24