A L'ESCOLA HI VAIG A PEU


Avui comença la 5ena Setmana del Medi Ambient a Folgueroles, recordeu que demà dimarts es farà l'activitat "A l'escola hi vaig a peu"

Com altres anys, el poble es divideix en tres línies, cadascuna d’un color diferent i un punt de trobada on haureu de deixar els vostres fills.

Els recorreguts són:

o Línia blava: sortida a les 8:50 hores de la zona del camp de futbol – C/ Casacuberta – C/ Fossar Vell - Escola

o Línia groga: sortida a les 8’45 hores de la Caixa Manlleu – Avda. Poetes Catalans – C/ Vilanova de Sau - Escola

o Línia verda: sortida a les 8’45 hores del C/ Onze de Setembre cantonada C/ Ricardera – C/Onze de Setembre – C/ Vilanova de Sau – Escola

A cada punt de trobada hi haurà un monitor amb una armilla reflectant que encapçalarà el recorregut i tindrà cura dels vostres fills/es, tot i que es demana la col·laboració dels familiars per seguir el recorregut.

Els itineraris estaran degudament senyalitzats amb fletxes del color de la línia corresponent.

Aquesta activitat està pensada pels nens i nenes de 1r a 6è tot i si els de P-3, P-4 i P-5 hi volen participar ho poden fer sempre i quan vagin acompanyats d’algun familiar

L’accés al carrer Vilanova de Sau i al carrer Casacuberta (entre Camí de Tavèrnoles i C/ Fossar Vell) estarà tallat i serà peatonal. El carrer estarà vigilat per la Brigada de l’Ajuntament de Folgueroles.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24