ADÉU A LA SISENA HORA


El proper curs, el Departament d'Ensenyament eliminarà la sisena hora de la majoria de centres de primària públics.

Fruit del PACTE NACIONAL PER A L'EDUCACIÓ , la seva aplicació va començar el curs 2006-2007 per equiparar els horaris amb els de l'escola concertada (on s'imparteixen sis hores de classe al dia), amb l'objectiu d'acabar amb les desigualtats entre la xarxa pública i la concertada i a la vegada, impulsar els resultats acadèmics dels alumnes, o sigui: millorar l'aprenentatge. Però els resultats de les proves de competències bàsiques assenyalen que la seva introducció no ha tingut gaire incidència. Llegir NOTÍCIA.

Per altra banda el PSC veu "gravíssim" eliminar-la perquè provocaria "desigualtats" i anuncia "confrontació". Per ampliar informació clica AQUÍ.

I pel què fa als mestres, la portaveu del sindicat majoritari USTEC.STEs, Rosa Cañadell, ha explicat a Europa Press que aquesta mesura no ha tingut mai sentit pedagògic i que per tant veu bé l'eliminació sempre que no suposi l'acomiadament de professors "estrictament necessaris" per cobrir hores de suport  a la diversitat i al desdoblament de classes. Altres sindicats també han manifestat la seva opinió al respecte. VEURE-HO

La polèmica està servida!

Fonts: LA VANGUARDIA i 3cat24

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24