DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE:UN PETIT GEST= UN GRANET DE SORRA


Avui es celebra el Dia Mundial del Reciclatge. Aquest dia brinda l'oportunitat a totes les persones d'arreu del món, de fer-se càrrec dels seus residus i de contribuir així a promoure la reutilització de les deixalles inorgàniques. El reciclatge hauria de ser un procés habitual, alguna cosa ja incorporada a la nostra vida.

Aprofitar el  Dia Mundial del Reciclatge d'avui per posar el nostre petit granet de sorra per cuidar el planeta, més que una celebració hauria de ser gairebé una responsabilitat que no ens costa gens assumir i que hauriem de portar a terme CADA DIA!!!

Una bona manera de fer-ho és a partir de la teoria de les 3 R's:

REDUIR: és a dir, no comprar o consumir productes o energia que no són necessaris.

REUTILITZAR: que significa donar-li un nou ús a un producte que ja no s’utilitza.

RECICLAR: que consisteix en emprar parts del producte en el procés de fabricació d’un altre producte.

Coincidint amb aquesta celebració, avui s'estrena la sèrie online de sis capítols 3R I ACCIÓ, una sèrie del  MOVIMENT R de to provocador i divertit que vol incidir en un canvi d'hàbits de la ciutadania més jove en matèria de residus. Aquesta original sèrie on-line encaixa amb l'esperit ecològic.

El Moviment R és la campanya de comunicació 2.0 del projecte Life COR promogut per l'Entitat de Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i està present a les principals xarxes socials (facebook, youtube, twitter i picasa). Els objectius d'aquesta campanya mediambiental són implicar la ciutadania perquè faci seves les 3R, promoure un canvi d’hàbits entre els joves i informar del 'després' dels residus.

Aquí teniu un dels capítols:



Fonts: lamalla.cat - viquinotícies

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24