HAN COMENÇAT LES VACANCES ESCOLARS



Ahir més d'1.200.000 escolars van acabar el curs escolar 2010-2011. Un curs que ha estat marcat per la primera i última Setmana Blanca, l'entrada del nou govern i l'inici de l'anunci de diversos canvis per al pròxim curs.

Les portes de les escoles han tancat fins al 12 de setembre. La nova titular del departament, Irene Rigau, ja ha avançat que quan els alumnes tornin a les classes moltes coses hauran canviat: no hi haurà sisena hora, ni setmana blanca, ni més ordinadors portàtils personals i ha ajornat les proves d'avaluació de quart d'ESO.

Sigui com sigui però, els escolars a partir d'avui poden començar a gaudir de  gairebé tres mesos de vacances. És hora de relaxar-se, descansar, jugar i fer coses diferents a la resta de l'any... però sense oblidar del tot l'escola.

Fa calor i res millor que una imatge refrescant per acomiadar el curs. Aquí teniu unes fotos del segon curset de natació que ens va fer arribar fa moltes setmanes una mare de l'escola, i que per raons tècniques no havíem penjat (Gràcies Eva i disculpa el retard!)



Per altra banda, i com a resum de les activitats que hem organitzat o participat com a AMPA aquest  curs, us deixem amb algunes imatges. Nosaltres no marxem encara, la Junta de l'AMPA continuarà treballant algunes setmanes més preparant el proper curs. La comissió més activa serà la de Llibres. Estigueu atents, per l'Agost enviarem les circulars i penjarem informació al bloc sobre la data i com procedir a la recollida de llibres.

UN MATÍ AMB ELS OCELLS - NOVEMBRE 2010


FESTA DE NADAL / MARATÓ - DESEMBRE 2010
PASSANT DELS 3 TOMBS - FEBRER 2011
5è CROSS ESCOLAR DE FOLGUEROLES - 13 DE MARÇ 2011
MERCAT DE LES 3R - 27 DE MARÇ 2011
NATACIÓ - 1er, 2on i 3er TRIMESTRE CURS '10-'11
FESTA DE FI DE CURS - 18 DE JUNY 2011*
(*)NOTA: Tenim pendent penjar les fotos de la Festa de fi de curs, estem recopilant informació. Un pare ja s'ha ofert a fer-nos-en arribar, però si algú més té material i li ve de gust que el publiquem, podreu adreçar-nos un correu a ampa@ampa-mossencinto.com

Gràcies pel suport rebut durant el curs, tot i que continuarem estant en contacte, quan sigui l'hora, us desitgem:

Fonts: Diari AVUI i arxius de l'AMPA

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24