CARTA DE BENVINGUDA D'INICI DE CURS DE LA PRESIDENTA DE LA FaPaC

Imma Fuyà, Presidenta de la FaPaC

La presidenta de FaPaC (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya), Imma Fuyà, a través d'una carta us dóna la benvinguda al nou curs escolar , desitjant els millors èxits als nostres fills i filles i encoratjant les AMPA d'arreu del país a continuar lluitant, avui més que mai, per garantir l’escola pública, gratuïta, equitativa, cohesionada i cohesionadora, i de qualitat que tant volem i ens estimem.

Benvolguts, benvolgudes,
Aquest és el segon curs que lidero com a presidenta d'aquesta Federació d’AMPA. Espero estar a l’alçada, juntament amb la resta de membres de la Junta General de FaPaC, representant-vos de la manera més transparent possible. El curs passat, com ja vam comentar en les declaracions fetes el passat mes de juliol, va ésser un curs poc productiu en el sentit educatiu. La missió, valors i objectius que amb tenacitat perseguim van obtenir pocs resultats donat que tot depenia d’uns resultats electorals, ja fossin autonòmics o municipals.
A hores d’ara no tenim clares les partides pressupostàries adreçades a educació, en majúscules.
Serà prioritat, enguany, defensar les inversions en educació a tort i a dret. Els recursos no es poden retallar, els nostres fills no han de patir els desajustos pressupostaris i veure’s minvats d’uns aprenentatges pel sol fet de pertànyer a la part del sistema educatiu que es sostenta amb fons públics (en part, no en la seva totalitat; tots sabem el que aportem als nostres centres educatius).
El fet que en aquest nou curs es donin situacions diverses i ben diferenciades en la totalitat dels centres educatius requerirà de la nostra atenció i haurem d’estar ben atents per demanar les correccions oportunes: 6a hora, horaris, jornades, serveis de transport i de menjador, ajuts i beques seran contemplats amb deteniment desde la Federació. FaPaC som tots, i tots haurem d'estar molt atents.
No podem permetre que tot el que hem aconseguit al llarg d’aquestes darreres dècades se’n vagi en orris en un tres i no res. Per això, aprofito aquesta carta de salutació per traslladar-vos l’esperit constructiu i propositiu envers l’educació dels nostres fills i filles que haurem de fer palès en cas de mobilitzacions que puguin produir-se per garantir l’escola pública, gratuïta, equitativa, cohesionada i cohesionadora, i de qualitat que tant volem i ens estimem.
Comptem i comptarem amb totes les vostres AMPA i els seus associats.
A tots, per endavant, gràcies per la vostra entrega i predisposició. Per cert, no us amoïneu si no arribeu a acabar allò que la Junta de la vostra AMPA volia per ahir, ho poden tenir demà, clar que sí! Qui fa el que pot no pot estar obligat a més ni a menys tractant-se del més sincer voluntariat.

Imma Fuyà Lassnig
Presidenta de FaPaC

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24