ENSENYAMENT ENDEGA UN WEB EDUCATIU PER A LES FAMÍLIES



Dormir prou hores abans d'anar a l'escola, esmorzar bé, controlar que l'alumne fa la feina que li encomanen o no parlar malament dels professors en presència d'un nen... Semblen qüestions molt bàsiques, però que algunes famílies no tenen en compte i que repercuteixen en el rendiment acadèmic i en la relació amb l'escola. 

Ensenyament ha endegat un web dirigit als pares amb fills en el sistema educatiu de Catalunya amb consells i informació sobre el procés escolar. L'objectiu és evitar situacions com les que s'ha descrit i millorar la implicació dels pares en l'ensenyament.

Aquest web s'anomena FAMÍLIA I ESCOLA

Aquesta eina ja existeix en altres països com França o Itàlia, i respon al concepte que té la conselleria actual sobre la formació de la persona: la família és la primera instància educadora i l'escola, el lloc d'aprenentatge i socialització.

El nou web recull informació que estava dispersa en altres plataformes i també aporta continguts nous. D'una banda, explica aspectes purament acadèmics: com funciona el sistema educatiu, les etapes, què és el currículum... i també té l'apartat "Educar i Créixer en família", on s'ofereixen recursos sobre hàbits saludables en funció de l'edat: (higiene, descans, alimentació i activitat física), a més de consells sobre la comunicació amb els fills, especialment durant l'adolescència. També s'explica com detectar el consum de drogues i altres problemes.

De moment el web no és interactiu.

Font: LA VANGUARDIA

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24