PASSANT DELS 3 TOMBS


Benvolgudes famílies,

Per segon any, gràcies a la invitació que ens han fet  els Tonis de Folgueroles, les famílies de l'escola podrem participar al Passant dels Tres Tombs que es celebrarà el diumenge 19 de febrer.

•    Per anar-se familiaritzant amb la festa, hi haurà un carro i un cavall de veritat al pati de l'escola. Això permetrà que els nens i nenes puguin fer un dibuix per a l'exposició que es farà el mateix dia del Passant.

•    El dia de la festa hi haurà quatre carros (de 10 places cadascun) a disposició exclusivament dels nens i nenes de l’escola Mossèn Cinto, que faran 3 parades:

Parada nº1 -12:00h Sortida des del Polígon (davant de l'Espai)
Parada nº2 -12:30h Plaça de Cal Rei
Parada nº3 -13:00h Font de la Ricardera (davant de les piscines)

•    A cada parada pujaran i/o baixaran 40 nens o nenes (10 x 4 carros), i un membre de l’AMPA els ajudarà a pujar o a baixar. Els pares i mares podeu anar al costat del carro, en cap cas pujar-hi, perquè a dalt ja hi haurà una persona que es farà responsable de tota la mainada.

•    Com veieu, les places són limitades a 120 persones i per a poder-hi participar cal anar a buscar un TIQUET (preu de 2€) al Quiosc de Folgueroles (Horari: tots els dies de 08:00h a 14:00h, diumenge inclòs). Els tiquets estan numerats i repartits proporcionalment per les tres parades. No es fan reserves, i les admissions són per rigorós ordre d'inscripció.

•    Es prega puntualitat per tal de no alentir la marxa del Passant. Qui no estigui a la parada que li ha estat adjudicada a l'hora prevista, perdrà el dret de participació.

•    És condició indispensable que els nens i nenes portin com a mínim una peça de roba típica Catalana.

•    Per últim, si algú fa fotos d’una certa qualitat i desitja compartir-les amb la resta de pares i mares, podeu enviar-les a l’adreça: ampa@ampa-mossencinto.com i les penjarem al Bloc de l’Ampa.


US HI ESPEREM!!!

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24