PROTOCOL NEVADES

Tot i que la possibilitat que la neu que pugui caure en les properes hores qualli és minsa, aprofitem per fer un recordatori del:

PROTOCOL NEVADES CURS 2011-2012:
Per tal d’evitar el col.lapse de les línies telefòniques de l’escola haureu de  trucar al pare delegat del vostre curs demanant-li informació.
Quines seran les nostres actuacions en cas de nevada ( Pla d’emergència de l’escola)

a.-  Si ha nevat a la nit o bé està nevant al matí:
L’escola conjuntament amb l’ajuntament, segons el Pla Neu Cat de la Generalitat i les informacions dels mitjans de comunicació decidirà  si es possible fer les classes normals o no.

b.- Si comença a nevar de manera important un cop començades les classes i es preveu que es poden col.lapsar els accessos, cal que totes les famílies que ho tinguin bé vinguin a recollir els seus fills o bé truquin  al delegat de classe demanant informació. 

c.- Si deixa de nevar i l’accés no presenta perill s’obrirà l’escola, però hem de tenir en compte que, tot i estar oberta, segurament no funcionarà amb normalitat: no podrem assegurar que els serveis de menjador, extraescolars i vigilàncies funcionin correctament i probablement no hi haurà ni tots els mestres ni tots els alumnes.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24