MÓN LLIBRE 2012



Els dies 14 i 15 d'abril se celebra Món Llibre, un festival de literatura amb entrada lliure, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys.

L'objectiu de Món Llibre és apropar els llibres als nens i joves i despertar-los el gust per la lectura. Aquest festival pioner i únic a Europa, enguany compta amb els llibres i activitats de més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil i suma la col·laboració de les biblioteques barcelonines, més de deu revistes, Casa Amèrica. Catalunya, els espais del CCCB i el MACBA que obren les seves portes per l'ocasió, així com les dues llibreries (Laie i La Central) d'aquests dos centres culturals.

Enguany, Món Llibre tindrà les titelles i l'animació de l'objecte com a eix temàtic i proposa més de 100 activitats que faciliten , d'una manera lúdica i participativa, l'accés a través de la lectura a altres àrees del coneixement com la música, el medi ambient, o l'art. Poc a poc, Món Llibre ha anat esdevenint una gran festa de format singular prèvia a Sant Jordi, que sol reunir en un cap de setmana més de 15.000 persones.

Informació pràctica:

  • Entrada lliure
  • Aforament limitat
  • Edat recomanada: de 0 a 12 anys
  • Hi ha un espai pels nadons "Nascuts per llegir" i un altre exclusiu pels majors de 9 anys.
  • Porta un llibre i el podràs canviar al Mercat d'Intercanvi de Món Llibre
On?
Centre de Cultura Contemporània
Pl. Joan Coromines
MACBA (Barcelona)
Organitza: Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24