ELS NENS SALVATGES: CRÉIXER NO ÉS CAP JOC


La pel·lícula catalana 'Els nens salvatges', de la directora Patricia Ferreira, acaba de guanyar la Biznaga d'Or al 15è Festival de Cine de Màlaga.

L'Àlex (Àlex Monner), el Gabi (Albert Baró) i l'Oki (Marina Comas) són 'Els nens salvatges'. Els hi agraden els graffiti, els còmics, el "botellón", internet i el rap. No troben models en els adults, ni els pares ni els educadors ni en la societat. Només la seva amistat els ajudarà a superar els seus problemes. La pel·lícula és una mirada cap a la manca de comunicació entre els adolescents i el món adult.

En una entrevista a l'ACN, Ferreira ha assegurat que es "volia tornar a posar en el punt de vista adolescent i reflectir aquest món". Aquesta és una aventura juvenil i d'amistat entre tres joves que es mou entre el drama i el thriller.
Ferreira ha volgut deixar ben clar des d'un primer moment que, tot i el títol del film, 'Els nens salvatges' no tracta sobre joves delinqüents que viuen amb famílies desestructurades. "Els joves de 'Els nens salvatges' són adolescents normals amb famílies estructurades i sense problemes aparents", ha assegurat. De fet, fa èmfasi en què l'apel·latiu de salvatges els hi posen els adults. "Nosaltres oblidem l'adolescència i quan veiem un grup de joves d'aquesta edat diem que són uns salvatges", ha dit.

La pel.lícula s'estrenarà el 6 de juliol, a continuació en podeu veure un trailer:



Fonts: La Vanguardia / You Tube

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24