LLIBRES CURS 2012-2013




Benvolguts pares i mares,
Continuem endavant amb el projecte de la socialització de llibres i diccionaris que s’està portant a terme a l’escola des de fa sis cursos. 

Us volem recordar que es tracta d’un projecte mitjançant el qual alguns dels llibres de text (aquells que es poden utilitzar diversos cursos) entren a formar part d’un banc de llibres de l’escola.

No es tracta, doncs, de tots els llibres, ja que lògicament en queden exclosos els dossiers i els llibres o llibretes en els quals els alumnes hi han d’escriure o pintar. S’hi inclouen, per tant, els llibres que prèviament l’equip docent ha escollit per poder-ne fer la socialització.


La socialització té els següents objectius:
1-Reduir significativament la despesa familiar per aquest concepte.
 
2-Fomentar la cura i la responsabilitat del material.

3-Reduir la importància del concepte de propietat.

4-Garantir el material necessari per a tot l’alumnat.

5-Promoure actituds favorables al reciclatge i a la reutilització dels recursos.

6-Educar a favor del consum raonable per a l’estalvi ecològic i econòmic.

7-Fomentar la cooperació entre tots els estaments de la comunitat educativa: alumnes, pares, mares i mestres.


Fins ara l’experiència ha estat molt positiva i per això per al curs vinent continuarem aquest projecte adreçat als alumnes de primària (1er a 6è).


En el cas d'educació infantil (P3-P4-P5) , que no entren en el programa de reutilització de llibres, l'adquisició de llibres i materials també es gestiona des de l'AMPA gaudint del descompte del proveïdor.


Durant l’estiu rebreu una carta informativa on es detallaran els preus dels llibres amb el descompte corresponent de la llibreria, i a més, en el cas dels de primària, amb el descompte de la socialització.


El cobrament de l’import dels llibres, per a tots els alumnes de l’escola es farà a través de la vostra entitat financera durant la segona quinzena de setembre.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24