L'ESTAT DE L'EDUCACIÓ:ANUARI 2011 FUNDACIÓ BOFILL

La Fundació Jaume Bofill ha publicat l'Anuari 2011 L'estat de l'educació a Catalunya en el qual es fa una anàlisi exhaustiva i ambiciosa de l'estat de l'educació --formal, no formal i al llarg de la vida-- al nostre país.
 
L'informe situa el dret a l'educació i la igualtat d'oportunitats en el centre del debat i reclama que les polítiques educatives es basin en dades i evidències de la recerca. En aquest sentit, destaca que les principals estratègies per a l'èxit educatiu són la promoció de mesures d'equitat i d'acompanyament escolar, una nova política de beques i un millor accés a l'educació de 0 a 3 anys.

L'informe complet consta de tres volums. El primer, L'estat de l'educació a Catalunya. Anuari 2011, analitza la situació i l'agenda política, social i científica del país; el segon, L'èxit educatiu a Catalunya. Indicadors dels sistemes educatius, fa una anàlisi exhaustiva de tots els factors de l'educació al país, i el tercer volum, El benestar a l'escola i en el professorat, és un estudi monogràfic que posa en relleu la importància d'un bon clima escolar en relació amb l'èxit educatiu.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24