PROJECTE DELEGATS DE CLASSE






Benvolgudes famílies,

Us volem comunicar que aquest curs s'iniciarà el projecte delegats/des de classe com a resultat d'un acord entre tots els representants del Consell Escolar de la nostra escola. 

Actualment hi han uns delegats de classe que  han estat sol·licitats pel centre per informar en cas de nevades dins el Protocol d'emergències. A partir del segon trimestre (gener 2013) s'ampliaran les funcions del delegat/da de classe. Es vol que sigui la d'un interlocutor/a entre el conjunt de famílies d'un grup-classe i l'escola a través del tutor/a. És un representant triat per les famílies que és de caràcter voluntari.

Tots els pares i mares poden participar-hi, i especialment els delegats de classe ja escollits per les nevades. En tot cas, volem animar-vos ja que entenem que aquest diàleg pot atansar les actuacions realitzades a l'aula i les que corresponen a les llars.

Tothom que vulgui participar-hi només ha de contactar amb l'AMPA a través de l'adreça ampa@ampa-mossencinto.com. Ens caldrà el vostre nom i cognoms, curs i classe del vostre fill o filla.

Durant aquest mes de novembre i fins el 9 de desembre rebrem les candidatures. Cada candidatura  és per classe i pot ser d'una o dues persones. En el mes de desembre farem la reunió inicial on us explicarem amb més detall el projecte. 

Per informar-vos amb més detall hem creat una pàgina dins del bloc dedicada exclusivament a aquest tema. Només us heu de dirigir a l'apartat DELEGATS DE CLASSE.

Us agraïm molt la vostra disposició i interès cap a la nostra escola.

Gràcies per ajudar-nos a créixer!

Junta de l'AMPA

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24