VAGA GENERAL 14N


Us fem ressò del comunicat de vaga de l'escola:

"En motiu de la VAGA GENERAL us comuniquem que el dimecres 14 de Novembre, hi haurà un 12% de mestres que exerciran el seu dret a vaga. També hi haurà famílies que no portaran els seus fills a l’escola perquè seguiran la vaga, per tot això és possible que en alguns cursos no es facin les activitats acadèmiques amb total normalitat ."

La FaPaC (federació que aplega la majoria d'Associacions de Mares i Pares  d'Alumnes dels centres educatius públics de Catalunya) dóna suport a la convocatòria de vaga general, una jornada de lluita i mobilització contra les retallades i per defensar el futur dels nostres fills.

FaPaC, com a entitat integrant del MUCE i de la Plataforma Prou Retallades, juntament amb estudiants, sindicats, moviments de renovació... dóna suport a aquesta jornada de lluita i de mobilització prevista a tota Europa en contra de les polítiques de retallades i austeritat dictades per la Comissió Europea, el BCE i l’FMI de manera gens democràtica.
 
Exigim un canvi de polítiques a Catalunya, Espanya i Europa. Aquesta és una vaga general laboral, però també social i de consum.

Considereu les raons de la vaga perquè ens afecta a tothom. El futur dels nostres fills està a les nostres mans.
Amb aquestes polítiques ens hi juguem el futur dels nostres fills i filles.

Font: Bloc Escola Mossèn Cinto i FaPaC

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24