INICI EXTRAESCOLARS MIGDIA



Benvolguts pares i mares,

Us volem recordar que el DILLUNS 21 tornem a prestar el servei d'extraescolars de migdia per tots aquells que ens facin arribar el full d'inscripció. L'horari d'aquestes extraescolars és de 12:30 a 13:30 hores tres dies a la setmana: dilluns, dijous i divendres.

El servei de menjador ofereix als pares i mares, amb nens que fan extraescolars de migdia i no es queden a dinar, la possibilitat d'acollir-se al servei de vigilàncies. Aquestes seran els dimarts i dimecres de 12:30 a 13:30 hores. El preu mensual es de 18 euros, i excepcionalment 9 euros aquest mes de gener ja que només són dues setmanes. Per gaudir-ne heu d'omplir el full d'alta al servei de vigilàncies.

També us volem informar que la junta de l'AMPA ha decidit per unanimitat acceptar la gestió de les extraescolars de Kid&Us. Aquestes activitats tenen una important demanda per part dels pares i mares, i hem cregut convenient incloure-les conjuntament amb la resta d'extraescolars. Al tenir un cost més elevat no permet la seva socialització. Per evitar confusions aquest curs es continuarà cobrant per part de l'acadèmia Kids&Us com ha fet fins a dia d'avui

El DILLUNS 21 també començaran les extraescolars Kid&Us. Cal aclarir que els grups que tenen horaris de migdia els dimarts i dimecres (13:30-14:30) han d'estar aprovats pel pròxim Consell Escolar del 21 de gener. Tot i que hi ha el compromís per part de la direcció que sigui així, en cas contrari us n'informaríem el més aviat possible.

Comissió Extraescolars

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24