EL PASSANT DELS TRES TOMBS



Benvolgudes famílies,

Per tercer any, gràcies a la invitació que ens han fet  els Tonis de Folgueroles, les famílies de l'escola podrem participar al Passant dels Tres Tombs que es celebrarà el diumenge 17 de febrer.

El dia de la festa hi haurà dos carros (de 10 places cadascun) a disposició exclusivament dels nens i nenes de l’escola Mossèn Cinto, que faran 3 parades:

Parada nº1 -12:00h Sortida des del Polígon (davant de l'Espai)
Parada nº2 -12:30h Plaça de Cal Rei
Parada nº3 -13:00h Font de la Ricardera (Plaça dels Picapedrers)

•    A cada parada pujaran i/o baixaran 20 nens o nenes (10 x 2 carros), i un membre de l’AMPA els ajudarà a pujar o a baixar. Els pares i mares podeu anar al costat del carro, en cap cas pujar-hi, perquè a dalt ja hi haurà una persona que es farà responsable de tota la mainada.

•    Com veieu, les places són limitades a 60 persones i per a poder-hi participar cal anar a buscar un TIQUET (preu de 3€) al Quiosc de Folgueroles (Horari: tots els dies de 08:00h a 14:00h, diumenge inclòs). Els tiquets estan numerats i repartits proporcionalment per les tres parades. No es fan reserves, i les admissions són per rigorós ordre d'inscripció.

•    Es prega puntualitat per tal de no alentir la marxa del Passant. Qui no estigui a la parada que li ha estat adjudicada a l'hora prevista, perdrà el dret de participació.

•    És condició indispensable que els nens i nenes portin com a mínim una peça de roba típica Catalana.

•    Per últim, si algú fa fotos d’una certa qualitat i desitja compartir-les amb la resta de pares i mares, podeu enviar-les a l’adreça: ampa@ampa-mossencinto.com i les penjarem al Bloc de l’Ampa.



US HI ESPEREM!!

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24