L'INSTITUT DE CALLDETENES OBTÉ EL MILLOR RESULTAT DE LA CATALUNYA CENTRAL


La Secció d'Institut de Calldetenes (SI Calldetenes) ha obtingut els millors resultats acadèmics de tots els instituts de la Catalunya Central (integrada per les comarques d'Osona, Bages, Berguedà, Solsonès i Anoia). Els resultats fan referència a les proves de nivell que realitzen els alumnes abans d'acabar 4t d'ESO del curs 2011-2012.

Aquestes proves avaluen els coneixements de les àrees de Llengua catalana, Llengua castellana, Llengua anglesa i Matemàtiques. Es realitzen simultàniament a tot el territori català i els seus correctors són professors aliens als instituts avaluats. A més, l'alumnat que hi participa s'identifica amb un codi i no amb noms i cognoms per garantir la màxima transparència i equanimitat.

El passat 31 de gener, la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va convocar a la seu central de Barcelona els directors i caps d'estudis o coordinadors pedagògics dels deu instituts de tot Catalunya que havien obtingut els millors resultats. coma representant de la Catalunya Central hi havia l'institut de Calldetenes.

Des de l'AMPA Mossèn Cinto els felicitem i els encoratgem a continuar repetint aquest èxit.

Font: naciódigital.cat

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24