XERRADA "HEM DE PARLAR DE LA MORT ALS NOSTRES FILLS?"


El proper dijous 21 de març, de 21 h  a 22:30 h, al menjador de l'escola, l'AMPA organitza una xerrada sota el títol Hem de parlar de la mort als nostres fills i convida a assistir-hi a tots els pares i mares de la nostra escola que els interessi el tema.

La pèrdua d'una persona estimada sempre és dolorosa, però és especialment complex quan en l'entorn hi ha infants. Pels pares i mares parlar de la mort amb els nostres fills/es sens fa difícil, no voldríem que hi patíssim, no hi voldríem afegir més dolor. És complexa perquè nosaltres també sofrim la pèrdua, perquè no sabem com explicar-ho, tenim molts dubtes: Com ha de ser el procés d'informació? Perquè fer-lo patir abans d'hora? Què explicar? Que em pot preguntar i què li contesto? Potser que m'esperi a que jo estigui més serè, si controlo les meves emocions faré que ell hi pateixi menys? El meu fill no en parla, no pregunta, serà que no se'n adona? No hi pateix? No vol saber? .... i moltes més preguntes i més dubtes ens envaeixen en moments així. 

Plantegem la xerrada com una oportunitat per aprendre i per compartir junts.

La xerrada serà impartida per Imma Serra Crosas, mare de dues nenes de 14 i 10 anys, treballadora social de l'Hospital de la Santa Creu de Vic a la Unitat de Cures Pal·liatives i de Convalescència.

Ajudar als nostres fills a curar-se del dolor que produeix la ferida emocional més profunda de totes - la mort d'una persona estimada - els estem dotant d'unes capacitats i d'una comprensió importants que li serviran per la resta de la seva vida.
William C. Kroen

HI ESTEU CONVIDATS!



Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24