RESUM 7a SETMANA MEDI AMBIENT


 
Aquesta setmana passada s'ha celebrar la 7a edició de la setmana del medi ambient. El certamen ha girat al voltant del civisme i té l'objectiu de difondre el concepte de les 3R dels residus domèstics: reduir, reutilitzar i reciclar.

Aquests dos grans temes han guiat les diverses activitats que s'han organitzat. Entre elles, destaca la tradicional activitat "A l'escola hi vaig a peu" amb els alumnes de l'Escola Mossèn Cinto. Té l'objectiu de fomentar que els escolars vagin a l'escola caminant, evitant l'ús del transport privat per desplaçaments de curt recorregut. Els alumnes han pogut escollir un dels tres recorreguts, on se'ls ha proporcionat una targeta informativa sobre l'estalvi d'emissions de CO2. Un cop han arribat a l'escola han fet una suma de l'estalvi conjunt obtingut. 

Una novetat d'enguany ha estat la programació d'una visita guiada a les instal·lacions de tractament de residus de la Mancomunitat La Plana per a la gent gran del municipi.

La "Festa de les 3R" ha tancat la setmana aquest diumenge 14 a la plaça Verdaguer on s'ha pogut reutilitzar allò que no s'utilitza, comprant-ho a un preu simbòlic.



Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24