VALS DE DESCOMPTE TEATRE ATLÀNTIDA


Benvolgudes famílies,

Us informem que L'Atlàntida, Centre d'arts Escèniques d'Osona, ens ha proporcionat uns tiquets amb el 50% de descompte * per assistir als espectacles familiars que han programat durant el setembre - gener 2013/2014. Cada tiquet és vàlid per a un màxim de 4 persones. Per a famílies de més de 4 membres podran optar a 2 tiquets. El descompte s'aplica tant a adults com per a nens (es paga a partir de 2 anys). Nomès seran vàlids aquests nous tiquets.

*Aclariments:

  • Amb la intenció de facilitar l'accés als descomptes, només s'aplicarà el 50 % de descompte en les entrades si es fa per Internet.
  • Al llarg del procés de compra per internet, trobareu un espai indicat on s'haurà d'introduir la sèrie de números i lletres del codi que està imprès en el tiquet descompte.
  • La compra presencial a taquilles tindrà un descompte del 25% en cada entrada. Serà necessari presentar el tiquet de descompte per bescanviar les entrades.

Per adquirir els descomptes, s'ha d'enviar un correu a l'adreça ampa@ampa-mossencinto.com amb els COGNOMS de la família sol·licitant. L'entrega de tiquets es farà per rigorós ordre de sol·licitud. Més endavant us informarem de com recollir-los.Junta AMPA

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24