INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS 2N TRIMESTRE 2014-15


Benvolgudes famílies,

Us volem anunciar que desprès de les vacances de nadal tornarem a començar les extraescolars el dijous 8 de gener.

Per altra banda, pel curset de natació del segon trimestre, que començarà el dimecres 21 de gener, tenim a disposició de les famílies 2 places noves. Cal omplir el full d’inscripció d’extraescolar i dipositar-ho a la bústia de l’AMPA abans del dia 24 de desembre. El dia 7 de gener a les 22:00 h farem el sorteig d’aquestes places on tots els interessats hi esteu convidats a assistir-hi (Centre Cultural. 2n pis Entitats). Un cop assignades les places us comunicarem la llista definitiva d’alumnes del curset de natació.

El curset d’aquest segon trimestre consta de 10 sessions a la piscina coberta de Manlleu i té un cost de 110 euros per alumne.

El calendari de sessions és el següent:

GENER: 21 i 28
FEBRER: 4, 11, 18 i 25
MARÇ: 4, 11, 18 i 25

A partir de les 16:30 h els nens i nenes estaran a càrrec dels monitors, per tant, no cal anar-los a recollir fins aproximadament les 19:30 h davant de l’escola (Plaça Roviretes). El trajecte es realitzarà en autobús amb l’acompanyament dels mateixos monitors.

Cal portar: xancletes, gorra d’aigua, tovallola, ulleres d’aigua, banyador i un petit berenar (que es menjaran abans de marxar dins de l’escola).

Us recordem que NO PODEU ASSISTIR COM A PÚBLIC A LES SESSIONS DE NATACIÓ, d’acord amb la normativa interna de la piscina, excepte l’últim dia del TERCER TRIMESTRE, quan tots els pares i mares que ho desitgin hi podran anar.


Comissió Extraescolars

Entrades populars d'aquest blog

FESTA DE FINAL DE CURS 2021/22

LLIBRES I DOSSIERS 2022-2023

INSCRIPCIONS TARDES DE JUNY