dilluns, 23 de març de 2015

INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS 3R TRIMESTRE 2014-15Benvolgudes famílies,

Us volem anunciar que desprès de les vacances de Setmana Santa tornarem a començar les extraescolars el dimarts 7 d'abril.

Per altra banda, pel curset de natació del tercer trimestre, que començarà el dimecres 15 d'abril, tenim a disposició de les famílies 1 plaça nova. Cal omplir el FULL D'INSCRIPCIÓ d’extraescolar i dipositar-ho a la bústia de l’AMPA o enviar-lo completat al mail (ampa@ampa-mossencinto.comabans del dia 31 de març.

El dia 8 d'abril a les 22:00 h farem el sorteig d’aquesta plaça on tots els interessats hi esteu convidats a assistir-hi (Centre Cultural. 2n pis Entitats). Un cop assignades les places us comunicarem la llista definitiva d’alumnes del curset de natació.

El curset d’aquest segon trimestre consta de 10 sessions a la piscina coberta de Manlleu i té un cost de 110 euros per alumne.

El calendari de sessions és el següent:

ABRIL: 15, 22 i 29
MAIG: 6, 13, 20 i 27
JUNY: 3, 10 i 17

A partir de les 16:30 h els nens i nenes estaran a càrrec dels monitors, per tant, no cal anar-los a recollir fins aproximadament les 19:30 h davant de l’escola (Plaça Roviretes). El trajecte es realitzarà en autobús amb l’acompanyament dels mateixos monitors.

Cal portar: xancletes, gorra d’aigua, tovallola, ulleres d’aigua, banyador i un petit berenar (que es menjaran abans de marxar dins de l’escola).

Us recordem que NO PODEU ASSISTIR COM A PÚBLIC A LES SESSIONS DE NATACIÓ, d’acord amb la normativa interna de la piscina, excepte l’últim dia del TERCER TRIMESTRE, quan tots els pares i mares que ho desitgin hi podran anar.


Comissió Extraescolars
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...