1ER CONCURS D'INSTAGRAM SETMANA MEDI AMBIENT


Benvolgudes famílies,
Coincidint amb la setmana del medi ambient, s'estrena el 1er Concurs d'Instagram #FolguerolesVilaFlorida16 per a alumnes i tothom que hi vulgui participar.
El tema de les fotografies han de ser els balcons florits i l’entorn florit de Folgueroles.
Per participar s'ha de ser usuari d'Instagram, seguir els usuaris @escola.folgueroles @flgr.info @VilesFlorides @mancoplana a Instagram, etiquetar les imatges amb el hashtag #FolguerolesVilaFlorida16 entre el 2 i el 22 de maig del 2016.
 
Hi ha dues categories #Alumnes i #General on el guanyador de cada categoria tindrà un abonament familiar a la piscina de Folgueroles, les dues fotografies seran reproduïdes en format gran i formaran part de la galeria fotogràfica de l'escola i una de les dues guanyadores escollida pel jurat serà portada de la revista municipal "La Falguera" del mes de juny. 

Aquí podeu consultar les Bases del Concurs 


Nota a les famílies i als alumnes
-L’organització demana a les famílies que acompanyin els fills en l’entrada a les xarxes socials, aconsellem que crear un compte familiar (exemple: @nomdelafamília, poden ser per exemple els cognoms) on tots en tingueu accés i els adults en controlin l’ús. Ajudeu-los a fer les fotos, editar-les i penjar-les per participar al concurs.



Organitza:               Col·labora:
Comissió Pedagògica

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24