Butlletí Família i Escola #10





Benvolgudes famílies,
Us fem arribar el butlletí digital que des del departament d'ensenyament s'està elaborant per acompanyar Família i Escola i que esperem pugui ser del vostre interès.


Butlletí Família i Escola

Departament d'Ensenyament
Gener 2017 #10 
Prevenir i detectar l'assetjament
En aquesta guia trobareu informació i recursos per saber què és l'assetjament, com detectar si el vostre fill o filla el pateix i com podeu fer-hi front

El valor de l'esforç
Potenciar aquest valor des de casa ajudarà els fills a prendre consciència de les seves capacitats i ampliar-les al màxim. També els donarà eines per vèncer i superar els obstacles en els diferents àmbits de la seva vida.

Les bones lectures poden deixar empremta
Per afavorir el gust per la lectura, llegiu-los contes en veu alta quan són petits i comenteu-ne les il·lustracions. Ajudeu-los a triar lectures adequades a la seva edat i interesseu-vos pels llibres que llegeixen.

Què en penseu, del web Família i escola?
S'està preparant una nova versió del web i la vostra opinió és molt important.

Aquest qüestionari és molt ràpid de respondre i serà de molta utilitat per saber quines seccions considereu més importants.

Prova d'avaluació de quart d'ESO
Els dies 14 i 15 de febrer tots els alumnes de quart d'educació secundària obligatòria faran aquesta prova. L'avaluació és externa i permet, al centre educatiu, obtenir informació objectiva sobre l'assoliment dels objectius de l'etapa.

Educació socioemocional
Manteniu una actitud serena davant dels vostres fills? Afavoriu que comuniquin les seves emocions?
Amb aquesta enquesta podreu conèixer i reflexionar sobre com ensenyar els fills a reconèixer les emocions, a saber-les expressar i a saber-les gestionar de manera positiva.

Com podem fer l'acompanyament escolar a casa?
Aquest mòdul formatiu per a famílies està orientat a remarcar la importància d'implicar-se en el procés escolar dels fills perquè puguin assolir l'èxit escolar.

Comissió Pedagògica

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24