Butlletí Família i Escola #11

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar el butlletí digital que des del departament d'ensenyament s'està elaborant per acompanyar Família i Escola i que esperem pugui ser del vostre interès.

Butlletí Família i Escola

Departament d'Ensenyament
Gener 2017 #11

Joves i alimentació

Els trastorns de la conducta alimentària (TCA) preocupen cada vegada més les famílies.
Aquesta guia us pot ajudar a saber si el vostre fill o filla en pateix i com podeu fer-hi front.
Llegiu-ne més


En quines intel·ligències destaquen els vostres fills?

Ja sabeu que hi ha més d'un tipus d'intel·ligència i que es relacionen entre elles. Els jocs que els fills trien, les activitats que els agrada fer o la facilitat que demostren en fer-les us ho poden indicar.
Llegiu-ne més


Activitat física

Sou una família activa? Afavoriu que els fills s'impliquin en clubs o associacions esportives? Amb aquesta enquesta podreu conèixer i reflexionar sobre els hàbits familiars relacionats amb l'activitat física.
Llegiu-ne més

Bon ús de les xarxes socials

Els nens i els joves assimilen d'una manera molt natural el seu entorn digital: xategen, tenen blogs, formen xarxes de seguidors de jocs o dels seus nous ídols ("influencers"), comparteixen fotos, música, vídeos... En definitiva, es troben i es relacionen a les xarxes socials.

Aquest mòdul formatiu per a famílies està orientat a reflexionar sobre com promoure que els fills en facin un ús adequat.
Llegiu-ne més

Begudes energètiques (euforitzants o estimulants)

Sabeu què són les begudes energètiques? N'han de prendre, els fills?

Aquestes begudes, sovint adreçades a consumidors adolescents i joves, disminueixen la percepció de la fatiga i no ajuden a recuperar-se del cansament. Cal que sapigueu, també, que aquest tipus de begudes no estan sempre lliures d'efectes secundaris.
Llegiu-ne més

Comissió Pedagògica

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24