Butlletí Família i Escola #13

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar el butlletí digital que des del departament d'ensenyament s'està elaborant per acompanyar Família i Escola i que esperem pugui ser del vostre interès.

Butlletí Família i Escola

Departament d'Ensenyament
Abril 2017 #13
Prova d'avaluació 6è de primària

Aquesta prova externa, comuna a tots els centres, té com a objectiu informar-vos sobre el grau d'assoliment de les competències bàsiques dels vostres fills.
Llegiu-ne més

Què són les altes capacitats?

La superdotació, el talent i la precocitat són tres tipus d'altes capacitats.
Aquesta guia us ofereix informació i recursos per detectar-les i per acompanyar els fills en el seu desenvolupament personal i escolar.
Llegiu-ne més

L'educació socioemocional

Ajudar els fills a identificar les emocions, a ser capaços de comunicar-les i a saber gestionar-les de manera positiva els permetrà relacionar-se millor. Desenvolupant l'empatia i l'assertivitat guanyaran confiança en si mateixos.
Llegiu-ne més

Temps d'organitzar l'estiu

Moltes entitats han obert el termini de preinscripcions per a les activitats d'estiu: intercanvis, campaments, estades o voluntariats són activitats que permetran, als vostres fills, conèixer gent nova, treballar valors, aprendre a conviure... durant les seves vacances.
Llegiu-ne més

Recuperar-se del cansament

Afavoriu que els fills disposin d'estones de descans al llarg del dia? Aquests moments de relaxació són necessaris per recuperar-se del cansament físic, mental i emocional. Aquesta enquesta us pot servir per promoure hàbits de descans en els vostres fills.
Llegiu-ne més

Les xarxes socials

Els vostres fills es comuniquen i es relacionen a través de les xarxes socials de manera natural. Ajudeu-los a fer un ús assenyat i responsable d'aquestes eines: protegir la seva identitat, aturar i denunciar usos inadequats, combinar-les amb altres activitats no tecnològiques...
Llegiu-ne més

Comissió Pedagògica

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24