dimarts, 2 de maig de 2017

11a SETMANA DEL MEDI AMBIENT

Benvolgudes famílies,
Aquesta pròxima setmana comença la 11a setmana del Medi Ambient a Folgueroles amb les següents activitats fora de l'horari lectiu:

Dijous 4 de maig “A L’ESCOLA HI VAIG A PEU”:

Com es ve fent des de fa uns anys, és una jornada per tal de recuperar la tradició d’anar a l’escola a peu. També és una manera de reduir les emissions de gasos que generen els nostres vehicles. Cada participant rebrà una targeta amb informació sobre l’estalvi energètic obtingut que després es sumarà amb les de la resta de companys de classe per comparar els resultats obtinguts.

Dissabte 6 de maig “Bici amb Família”:
Amb sortida i arribada a L’Escola Mossèn Cinto, al pati gran ( C. Vilanova de Sau) a les 10h amb un recorregut de 7km i un desnivell positiu de 70m passarem a veure com funciona l’estació meteorològica i la caldera de biomassa de l’escola, la depuradora d’aigües municipal i pararem a fer un petit refrigeri a l’Ermita de St. Jordi, l’arribada estimada és sobre les 13h.

Per a més informació us adjuntem la circular amb el PROGRAMA D'ACTIVITATS de la 11a Setmana de Medi Ambient que comença aquesta setmana.
-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...