ACTIVITATS 11a SETMANA MEDI AMBIENT

Benvolgudes famílies,

Us recordem que aquest dijous dia 4 comença la primera activitat de la 11a setmana del Medi Ambient a Folgueroles amb les següents activitats fora de l'horari lectiu:

Dijous 4 de maig “A L’ESCOLA HI VAIG A PEU”:

Com es ve fent des de fa uns anys, és una jornada per tal de recuperar la tradició d’anar a l’escola a peu. També és una manera de reduir les emissions de gasos que generen els nostres vehicles. Cada participant rebrà una targeta amb informació sobre l’estalvi energètic obtingut que després es sumarà amb les de la resta de companys de classe per comparar els resultats obtinguts.

-->
·       El poble es divideix en tres línies, cadascuna d’un color diferent i un punt de trobada. Els recorreguts són:
o Línia blava: 
Sortida a les 8:50h de la zona del camp de futbol – C/ Casacuberta – C/ Fossar Vell - Escola


o Línia groga: 

sortida a les 8:45h del BBVA – Avda. Poetes Catalans – C/ Vilanova de Sau – Escola


o Línia verda: 

sortida a les 8:45h del C/ Onze de Setembre cantonada C/ Ricardera – C/Onze de Setembre – C/ Vilanova de Sau – Escola

·       A cada punt de trobada hi haurà un monitor de la Mancomunitat La Plana amb una armilla reflectant que encapçalarà el recorregut i un membre de l'AMPA que tindrà cura dels vostres fills/es, tot i que es demana la col·laboració dels familiars per seguir el recorregut. Els nens i nenes de P3, P4 i P5 han d'anar acompanyats per un familiar. Els itineraris han estat senyalitzats pels mateixos alumnes amb siluetes de peus al terra de diferents colors depenent de la línia que correspongui.

Dissabte 6 de maig “Bici amb Família”:
Amb sortida i arribada a L’Escola Mossèn Cinto, al pati gran ( C. Vilanova de Sau) a les 10h amb un recorregut de 7km i un desnivell positiu de 70m passarem a veure com funciona l’estació meteorològica i la caldera de biomassa de l’escola, la depuradora d’aigües municipal i pararem a fer un petit refrigeri a l’Ermita de St. Jordi, l’arribada estimada és sobre les 13h.
Fitxer amb recorregut en GPS de Wikiloc.com.

Per a més informació us adjuntem la circular amb el PROGRAMA D'ACTIVITATS de la 11a Setmana de Medi Ambient que comença aquesta setmana.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24