RECORDATORI TALLER DE CUINA FAMILIAR 2017


Benvolgudes famílies,

Us recordem que el diumenge dia  3 de Desembre al menjador de l'escola hem organitzat un taller de cuina familiar a càrrec de l'Alba Generó en el qual les famílies que vulguin participar-hi podran realitzar unes estrelles dolces de full i pa amb xocolata nadalenc.

Aquesta activitat començarà puntualment a les 10 del matí, té una durada aproximada de 2 hores, és apta per a totes les edats i tindrà un preu de 5€ per nen.
Per a una millor organització us demanem que uns inscriviu abans del dimecres 29 de Novembre, us podeu inscriure on-line en aquest Formulari i també trobareu fulls d'inscripció a les vigilàncies ( Dolo ), us podeu descarregar la circular i dipositar-la a la bústia de l'AMPA o escanejar-la i enviar-la al correu-e (ampa@ampa-mossencinto.com).
Tots els que tingueu alguna al·lèrgia o intolerància alimentaria ho heu de comunicar a l'hora de fer la inscripció.

ESTRELLES DOLCES DE FULL 
Amb pasta de full farem estrelles amb motlles, les pintarem amb colorant alimentari, les endolcirem i les enfornarem. Un cop cuites hi posarem un pal i les posarem en un pot de vidre, mig ple de sal i decorat de Nadal. 

(Mentrestant es couen les estrelles de full, farem el pa amb xocolatada Nadalenc) 

PA AMB XOCOLATA NADALENC 
Amb dues llesques de pa de motlle, crema de xocolata, xocolata blanca, (la trinxarem i la tenyirem) lacasitos i caramels, ens prepararem un pa amb xocolata de Nadal. (Utilitzarem un curró i motlles) 

Cal portar ganes de passar una bona estona tot cuinant..  per aconseguir unes estrelles ben boniques i boníssimes!

Comissió Pedagògica i Festes

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24