BUTLLETÍ FAMÍLIA I ESCOLA Nº30

Butlletí Família i Escola
Departament d'Educació
Gener 2019 #30

Benvolgudes famílies, us fem arribar el Butlletí Nº#30 del Departament d'Ensenyament "Família i Escola" que esperem que sigui del vostre interès.

Prova d'avaluació de quart d'ESO
Tots els alumnes de 4t d'ESO han de fer aquesta prova, amb la qual el centre obté informació del procés d'aprenentatge del vostre fill o filla. Aquest any es farà el 12 i 13 de febrer. Consulteu les novetats d'aquest any.

Per a què serveix la carta de compromís educatiu
Aquest document pretén potenciar la vostra participació i implicació en l'educació dels fills i millorar la comunicació entre l'escola i la família.

Com saber si es fa un bon acompanyament escolar a casa
Amb aquesta enquesta podreu valorar com feu l'acompanyament escolar a casa, com eduqueu i com participeu en el funcionament del centre.

Creus que el teu fill o filla passa moltes hores enganxat a la pantalla?
Aquest mòdul formatiu us dona eines per guiar els fills en l'ús saludable de les tecnologies.

Hàbits d'higiene
És important que, des de ben petits, els fills aprenguin hàbits d'higiene, ja que ajuden a prevenir malalties i a potenciar la seva l'autonomia.

Prevenció de conductes d'odi i de discriminació
Hi ha molts tipus de conductes d'odi i de discriminació per diferents prejudicis. Llegeix què pot fer la família per evitar, identificar i actuar davant aquestes conductes.

Una mirada atenta
El respecte té a veure amb una manera especial de mirar i tractar els altres, en què cal reconèixer els seus drets, escoltar-los i valorar-ne l'opinió.


Comissió Pedagògica

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24