BUTLLETÍ FAMÍLIA I ESCOLA #32


Butlletí Família i Escola
Departament d'Educació
Març 2019 #32

Benvolgudes famílies, us fem arribar el Butlletí Nº#32 del Departament d'Ensenyament "Família i Escola" que esperem que sigui del vostre interès.

Prova d'avaluació de sisè
El 7, 8 i 9 de maig es farà aquesta prova, que avalua les competències bàsiques en llengües, matemàtiques i coneixement del medi al final de l'educació primària.

Saló de l'Ensenyament
Del 20 al 24 de març tindrà lloc aquest espai de trobada per a alumnes, famílies i professionals de l'educació, que ofereix informació i orientació dels estudis que poden cursar els vostres fills.

Com acompanyeu els fills en el procés de dol?
Els fills també passen per processos de dol i pèrdua, i necessiten el vostre acompanyament. Feu l'enquesta per reflexionar sobre com ajudeu els fills a gestionar emocionalment aquest procés.

Movem-nos!
L'activitat física i l'esport són necessaris per a la salut. Consulteu les recomanacions per fomentar aquestes activitats, que aporten beneficis físics i psicològics als vostres fills.

Què faran els fills aquest estiu?
Moltes entitats ofereixen activitats de lleure per als vostres fills amb temàtiques molt diverses. Consulteu les opcions i trieu la que més us agradi.

Ciberassetjament
L'assetjament a través d'Internet és molt greu. Les xarxes socials arriben a molta gent i actuen en tot moment, fet que incrementa el patiment de qui ho rep. Llegiu les orientacions per detectar si el vostre fill o filla n'està patint i saber com actuar.

El respecte
Aquest mòdul formatiu per a famílies permet reflexionar sobre com eduqueu els fills en el respecte i en el foment dels valors, i us facilita eines per treballar aquests valors en família.


Comissió Pedagògica

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24