BUTLLETÍ FAMÍLIA I ESCOLA #33


Butlletí Família i Escola
Departament d'Educació
Abril 2019 #33


Benvolgudes famílies, us fem arribar el Butlletí Nº#33 del Departament d'Ensenyament "Família i Escola" que esperem que sigui del vostre interès.

Calendari escolar
Consulteu els horaris, períodes de vacances, festes locals i dies festius de lliure disposició que poden triar els centres per al proper curs 2019-2020.

El teu fill o filla començarà P3?
L'etapa del parvulari no és obligatòria, però sí molt necessària per al desenvolupament emocional, físic i social dels fills. Llegeix tota la informació sobre el cicle d'educació infantil.

Sant Jordi: temps de llibres
Per la diada de Sant Jordi podeu fomentar en els fills el gust per la lectura visitant les paradetes de llibres, fent intercanvis de llibres i llegint contes junts.

Intel·ligències múltiples
Fes aquesta enquesta per conèixer millor les capacitats dels teus fills i desenvolupar cadascuna de les seves intel·ligències.

#aquíproubullying
Aquestes activitats per a famílies et donaran eines per prevenir i actuar davant de situacions d'assetjament i ciberassetjament que afectin els teus fills.

Trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat
El TDAH es caracteritza per la dificultat de mantenir l'atenció i la necessitat de moviment. Aquestes conductes poden interferir en els aprenentatges. Llegeix-ne tota la informació.

Alimentació
Per gaudir d'una bona salut és important portar una alimentació saludable i variada. A més, compartir àpats en família és una bona forma d'enfortir els vincles familiars.


Comissió Pedagògica

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24