BUTLLETÍ FAMÍLIA I ESCOLA #34

Butlletí Família i Escola
Departament d'Educació
Maig 2019 #34

Benvolgudes famílies, us fem arribar el Butlletí Nº#34 del Departament d'Ensenyament "Família i Escola" que esperem que sigui del vostre interès.

Premis Extraordinaris de Batxillerat
Consulta els requisits i els avantatges que proporcionen els Premis. Si el vostre fill o filla hi vol participar s'ha d'inscriure entre el 27 i el 31 de maig.

Activitat física
La curiositat innata dels infants els porta a moure's molt. Cal aprofitar-ho per iniciar els fills i filles en la pràctica de l'exercici físic i l'esport.

Odi i discriminació
La diversitat la podem viure com una amenaça o bé com una oportunitat. Cal transmetre el valor de la diferència amb el component enriquidor que té. Amb aquesta enquesta podreu reflexionar de quina manera eduqueu els fills a respectar a tothom.

Ús i abús de les tecnologies
L'ús correcte de les tecnologies aporta molts avantatges, però l'abús d'aquestes pot tenir conseqüències negatives. Així, és necessari educar els fills perquè en facin un ús responsable.

Trastorns de la conducta alimentària (TCA)
Els tipus de TCA són l'anorèxia, la bulímia i el trastorn per afartament. En aquesta guia hi trobareu orientacions per prevenir-los i, en cas necessari, detectar-los i saber què podeu fer.

Igualtat de gènere
Aquesta formació es dirigeix a les famílies i ofereix eines per educar en la igualtat i evitar els estereotips de gènere.

El valor de l'esforç
Sovint l'assoliment de metes requereix el nostre esforç, un valor que cal transmetre. Llegiu les orientacions per a fomentar la cultura de l'esforç en els fills.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24