BUTLLETÍ FAMÍLIA I ESCOLA #35

Butlletí Família i Escola
Departament d'Educació
JUNY 2019 #35


Benvolgudes famílies, us fem arribar el Butlletí Nº#35 del Departament d'Ensenyament "Família i Escola" que esperem que sigui del vostre interès.

Temps de vacances, temps educatiu
Les vacances escolars són per descansar, viatjar, descobrir, aprendre i gaudir amb els amics i la família. Planifiqueu les vacances per treure'n també el màxim profit educatiu.

Xarxes socials
Aquesta proposta formativa adreçada a famílies us ajudarà a acompanyar els fills perquè gaudeixin de les xarxes socials fent-ne un ús adequat.

Esplais, casals i escoltes
Les associacions d'educació en el lleure organitzen activitats per als fills de 6 a 17 anys. Valors com la companyonia, la solidaritat i el compromís hi són presents. En voleu saber més?

Mengeu bé?
Amb aquesta enquesta podreu conèixer si des de la família promoveu una alimentació equilibrada i saludable.

El dol
Passar per un procés de dol requereix temps i acompanyament. Descobriu com ajudar els fills de qualsevol edat en el transcurs d'aquest procés.

Comunicació
Una bona comunicació familiar és molt més que intercanviar informació. És important que compartiu les emocions que sentiu, els estats d'ànim i les vivències per enfortir els vincles familiars i la confiança mútua.


Comissió Pedagògica

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24