Benvolgudes famílies,


L'activitat Som Bombolla, subvencionada per l'Ajuntament de Folgueroles i l'Ajuntament de Tavèrnoles, va tenir un gran nombre d'inscrits, però finalment no s'ha pogut portar a terme, ja que s'han pogut reiniciar les activitats extraescolars ordinàries.

Des de l'AMPA ens ha semblat que era una bona idea oferir l'activitat de multiesport com una activitat més d'extraescolars, per aquells grups on hi havia un gran nombre d'interessats de Som Bombolla.

El preu de l'activitat dependrà del número d'inscrits, però us podem donar com a referència que el cost oscil·larà entre 8 i 14€ al mes. A més també cal pagar una assegurança anual de 6 €. Aquesta assegurança fa que els alumnes estiguin federats i, per tant, que l'activitat es pugui portar a terme encara que s'hagin de tornar a aturar les extraescolars. A més a més, l'activitat es realitza amb el grup bombolla de la classe.

Ens agradaria poder començar amb l'activitat el proper dilluns. Per aquest motiu us demanem que les famílies interessades ompliu el següent formulari abans de dijous d'aquesta setmana. 

https://forms.gle/gwRwsKRkATYat4sm6

Una vegada hàgim rebut totes les inscripcions us confirmarem el preu i us donarem el número de compte de l'AMPA on es podrà fer l'ingrés. Es cobrarà tot el trimestre.

El divendres 5 de març us informarem de quins grups queden confirmats.
Qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu de l'AMPA.       ampa@ampa-mossencinto.com






Comissió extraescolars
AMPA Institut Escola Mossèn Cinto

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24