EXTRAESCOLARS CURS 2021/2022

Benvolgudes famílies,

Us informem que aquest any no hi haurà preinscripcions per les activitats extraescolars del curs 2021/2020. Les inscripcions es faran directament amb les empreses durantla primera quinzena de setembre.

De totes maneres, us adjuntem informació important de cara a les extraescolars del curs vinent, així com el llistat i la graella d’activitats que proposem. Podeu veure la graella clicant aquí: GRAELLA.

BON ESTIU!

Comissió d’extraescolars

AMPA Institut Escola Mossèn Cinto

 

• Les activitats extraescolars s’iniciaran el dilluns dia d’octubre i finalitzaran el 31 de maig de 2022,coincidint amb el calendari escolar del centre.
• Totes les activitats extraescolars tenen un mínim i un màxim d’inscripcions. Si el número d’inscrits fos superior al número màxim de places es confirmaran les places disponibles per estricte ordre d’inscripció. Si el número d’inscrits fos inferior al número mínim de places necessàries per començar l’activitat extraescolar l’empresa es reserva el dret d’anul·lar-la.
• Només es poden inscriure a les activitats de migdia aquells alumnes que facin ús del menjador.
• A les activitats de tarda, els alumnes poden portar un petit berenar.
• Només es podrà donar de baixa de l’activitat extraescolar al final de cada trimestre (encara que les quotes siguin mensuals, caldrà pagar tot un trimestre sencer).
• Les extraescolars les cobrarà l’empresa que ofereix l’activitat extraescolar a través de domiciliació bancària, a excepció de natació, que caldrà pagar fent una transferència bancària de la totalitat de l'import trimestral a l’AMPA.
• El preu de natació és aproximat i pot variar en funció del nombre d'inscrits.
• Les entrades i sortides seran pel C/ Vilanova (aparcament de sorra) a excepció de natació. S’agafarà l’autobús al C/ Roviretes.
• Les inscripcions seran de l’1 al 15 de setembre. El dia 20 de setembre informarem de quines activitats es portaran a terme finalment.



ACTIVITAT

DIA

HORARI

CURSOS

PREU

AULA

MÉS INFO

VIDEO

ORDINOGRAFIA

DIMECRES

15:00-16:00

3R A 6È

28 €/MES

INFORMÀTICA

PDF

 

ROBÒTICA 2

DILLUNS

12:50-13:50

4RT A 6È

28 €/MES

INFORMÀTICA

PDF

VIDEO

ROBÒTICA 1

DILLUNS

14:00-15:00

1R A 3R

28 €/MES

INFORMÀTICA

ROBÒTICA ESO

DIMECRES

15:00-17:00

ESO

49 €/MES

AULA ESO

ROBÒTICA 1 I 2

DIVENDRES

16:30-17:30

1R A 6È

28 €/MES

INFORMÀTICA

TRAIL 

RUNNING

DILLUNS

16:30 a 18:00

P4 A 6È

30 €/MES

PATI/GIMNÀS

 

 

KARATE

DIMECRES

15:00 a 16:00

1R A ESO

29 €/MES

GIMNÀS

 

 

MULTIESPORTS 

IN ENGLISH

DIMARTS

16:30-18:00

P3 A P5

32 €/MES

PATI/PSICO

 

VIDEO

MULTIESPORTS 

IN ENGLISH

DIJOUS

16:30-17:45

1R A 3R

32 €/MES

PATI/PSICO

 

MULTIESPORTS 

IN ENGLISH

DIVENDRES

16:30 a 17:45

4RT A 6È

32 €/MES

PATI/PSICO

 

ANGLÈS

DIMECRES

15:00 a 16:00

P3 A P5

27 €/MES

AULA

 

 

ANGLÈS

DIMECRES

15:00 a 16:00

2N A 3R

27 €/MES

AULA

 

 

ANGLÈS

DIMECRES

15:00-16:00

4RT

27 €/MES

AULA

 

 

ANGLÈS

DIMECRES

16:00 a 17:00

1R

27 €/MES

AULA

 

 

CUINA

DIMARTS

16:30 a 18:00

1R a ESO

29 €/MES

AULA

PDF

 

NATACIÓ

DIMECRES

15:00 a 17:15

P4 A 2N

190€/TRIM

VIC ETB

 

 

DANSA, 

COREOGRAFIES

 I JAZZ

DIVENDRES

12:50-13:50

4RT A 6E

25 €/MES

GIMNÀS

 

 

DANSA, 

COREOGRAFIES 

I JAZZ

DIVENDRES

14:00-15:00

P5 A 3R

25 €/MES

GIMNÀS

 

 

TEATRE, 

CLOWN I CIRC

DIJOUS

16:30 a 17:45

1r A 6È

25 €/MES

GIMNÀS

 

 

IOGA

DIMARTS

12:50-13:50

4RT A 6È

25 €/MES

GIMNÀS

 PDF 

 

IOGA

DIMARTS

14:00-15:00

1R - 3R

25 €/MES

GIMNÀS

 

IOGA

DILLUNS

16:30-17:30

ESO

25 €/MES

PSICO

 

PLÀSTICA

DILLUNS

16:30-17:45

P3-1R

25 €/MES

AULA

PDF

 

PLÀSTICA

DIJOUS

16:30-17:45

2N A 6È

25 €/MES

AULA

 

P13 FIT


INICIACIÓ 
AL PATINATGE    

DIVENDRES



DIVENDRES

16:30-17:30



16:30-18:00

6È A ESO


P4-6È    

30 €/MES


25€/MES    

GIMNÀS


PAVELLÓ

 


VIDEO



Ordinografia (La Rutlla): Activitat en la qual s’aprenen els moviments correctes dels dits de les mans al teclat de l’ordinador per assolir la màxima velocitat a l’hora de teclejar.

 

Trail Running (Trail Diedre): Activitats relacionades amb el córrer a l’aire lliure, mitjançant l’esport. Es treballaran conceptes com la cooperació, treball en equip, respecte al medi, saber com orientar-se... El tret distintiu del trailrunning és que combina esport i natura.

 

Karate (Rcky Ryu): El Karate és una art marcial noble. És un estil de lluita que utilitza el cos i les mans buides, com a mètode de defensa. El nostre estil, Rocky- Ruy es basa en la salut. Treballa l’estructura, l’eix, a través de moviments naturals i simples per tal de trobar la pròpia mobilitat, potència i rapidesa. Més enllà de tot això busca el connectar amb un mateix, amb la pròpia energia interior. L’actitud i el respecte vers un mateix i cap els altres són el dos grans pilars inicials en la pràctica del Karate.

 

Robòtica 1 (RoboTIC): Amb els alumnes de 1r a 3r treballem la robòtica amb el Kit de robòtica LEGO WeDo. Aprenen a muntar petites màquines que funcionen amb motors i sensors. Per fer-les funcionar les han de programar amb un software especialment dissenyat pels més petits. També els introduïm en el món de la programació amb Scratch, aprenen a utilitzar l’entorn i a fer senzills programes. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixement treballats a l’aula.

 

Robòtica 2 (RoboTIC): Amb els alumnes de 4t a 6è treballem la robòtica amb el Kit de robòtica LEGO Mindstorms. Els alumnes aprenen a construir diferents màquines i robots que funcionen amb motors i sensors, després els programen perquè funcionin i siguin capaços de superar diferents reptes. També els ensenyem a programar videojocs senzills amb Scratch, per tal d’aprofundir en diferents tècniques de programació. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixement treballats a l’aula.

 

Robòtica ESO (RoboTIC): Amb el alumnes d’ESO, aprofundim a la robòtica preparant el concurs de robòtica de la First LEGO League. La FIRST LEGO League és un programa internacional que té com a objectiu el despertar l'interès per la ciència i la tecnologia entre els joves. Està dirigida a alumnes d'entre 10 i 16 anys i pensada perquè treballin en equips, com una fórmula per apostar per l'aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu amb una posada en escena atractiva, creativa i totalment innovadora.

 

Anglès (FES Idiomes)El coneixement de la llengua anglesa ha esdevingut una necessitat en el món actual, tan a nivell professional com també personal, és per això que el seu aprenentatge és tan necessari. En aquesta activitat ampliem l’aprenentatge de l’anglès d’una forma lúdica i potenciant el llenguatge oral, adaptant-nos a les necessitats de cada infant.

 

Dansa, coreografies i jazz (Alquimia): A l’extraescolar de dansa realitzarem coreografies de mix estil, danses urbanes i jazz amb les músiques més escoltades d’aquest últim temps. Es treballarà la coordinació de moviment, aprendrem a treballar en grup i el que és més important, que ens ho passarem molt bé!

 

Teatre, clown i circ (Alquimia): A l’extraescolar d’arts escèniques treballarem bàsicament  dues  modalitats:  teatre  i  clown, també puntualment s’hi farà circ. Cada dia es farà una modalitat diferent perquè els nens i nenes puguin tastar  i  experimentar diferents maneres d’expressar-se, una  setmana teatre i l’altre clown. A través d’aquestes arts  podran treballar estats  interns  com  la  vergonya,  el  sentit  del ridícul, la cohesió de grup, l’autoconfiança, el benestar general i el gaudir del moment present. L’art és l’expressió del nen intern, i hem de procurar de mantenir-lo viu. Un cop al mes és farà alguna tècnica de circ, com malabars, acrobàcia, trapezi i tela.

 

Cuina (Alba Generó): Activitat  lúdica, d'aprenentatge, per fomentar bons hàbits alimentaris, descobrir nous aliments, l’origen, el gust... Reciclar, compartir, col·laborar... i passar-ho molt bé! Cada cuiner elabora la seva recepta, saludable, dolça o creativa.

 

Natació (VIC ETB): 10 sessions de curset de natació durant el primer trimestre pels nens i nenes de P4, P5, 1r i 2n. Els grups es faran per nivells i tindran un màxim de 10 alumnes per grup.

El preu inclou:

10 sessions de 45 minuts

Autobús d'anada i tornada

Monitors acompanyants

Se sortirà des de l'escola amb autobús a les 15:00h i tornarem a l'escola a les 17:15h.

 

Multisports in English (Trail Diedre): Varietat d’activitats relacionades amb jocs i activitats escolars portades a terme amb anglès a l’escola i també fora del recinte escolar. Es treballaran conceptes com la cooperació, treball en equip, respecte al medi, respecte als companys, entre d’altres. El tret distintiu de les activitats de multiesports és que combina esport i la parla de la llengua anglesa amb gent titulada.

 

Ioga (Paloma Gómez)El yogaeduca tracta d´enriquir les vivències i el procés d’aprenentatge dels infants, amb elements creatius i harmònics, que desperten totes les seves potencialitats internes i les seves qualitats, des de una intervenció respectuosa, atenen a les necessitats de cada etapa evolutiva i possibilitant l’equilibri entre el dos hemisferis cerebrals.

 

Plàstica (Alquimia): El nostre objectiu és equilibrar la part mental que hi ha a les escoles potenciant la part més creativa, emocional i imaginativa. Per fer-ho utilitzem diferents eines com son els contes, el joc, el fang, els mandales, la pintura, el dibuix, la creació de joguines etc. Perquè el nen/a pugui experimentar el moment present i gaudir-ne. 

 

P13 FIT (Samdance)Les activitats que es portaran a terme són: P13Fit on hi ha dues disciplines que son P13dance i P13Hiit (salt a corda), Zumba, Tonificació, cardio i estiraments.

 

Iniciació al Patinatge (APA Folgueroles): Iniciació al patinatge artístic a les instal·lacions del nou pavelló esportiu de la mà d'entrenadores titulades. Recollida a l’escola a les 16:30 per monitores del club que vetllaran que berenin i les acompanyaran al pavelló nou. Els pares les podeu venir a recollir a les 18:00.

 

EMPRESES QUE REALITZEN LES EXTRAESCOLARS 2020/2021

 


Ordinografia

La Rutlla

info@larutllalleure.cat

 

Trail Running

Trail Diedre

escola@diedre.cat

 

Multiesport in English

Trail Diedre

escola@diedre.cat

 

Karate

Rcky Ryu

dolorsfranquesa@gmail.com

 

Robòtica

Robo-Tic

toni@robo-tic.cat

 

Anglès

FES Idiomes

marta.surinach85@gmail.com


Dansa, coreografies i jazz

Alquimia

alquimiavic@gmail.com

 

Plàstica

Alquimia

alquimiavic@gmail.com

 

Teatre, clown i circ

Alquimia

alquimiavic@gmail.com

 

Natació

CN VIC-ETB

AMPA

ampa@ampa-mossencinto.com

 

Cuina

Alba Generó

albagenero@gmail.com

 

Ioga

Paloma Gómez

danavira@msn.com

 

P13 FIT

Samdance

info@samdance.cat

 

 

Iniciació al Patinatge


APA Folgueroles


info@apafolgueroles.cat

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24