TPV Escola

Benvolgudes famílies,


A partir d’aquesta setmana, des de l’AFA utilitzarem el mateix sistema de pagaments que s’utilitza a l’IE Mossèn Cinto, el TPVEscola (www.tpvescola.com, aplicació android i ios). 


El primer pagament que portarem a terme serà la quota d’AFA del curs 2021-2022 que tindrà un import de 31 euros per família.


Aquesta plataforma permet realitzar els pagaments de manera segura amb targeta de crèdit, dèbit, prepagament o Bizum. També servirà per rebre comunicats, controlar i gestionar els pagaments pendents i realitzats, etc.


Alguns dels pagaments que realitzarem a través de l’AFA seràn: el servei d’Acollida i Vigilàncies, casals, tiquets de festes, quota famílies AFA i llibres i dossiers.


Les comunicacions de l’AFA es rebran per correu electrònic i com a avís a l’app de TPVEscola. Si no us voleu perdre els avisos assegureu-vos tenir activades les notificacions al mòbil per a l’aplicació TPVEscola.


Les instruccions d’accés són les mateixes que les que teniu des de l’IE Mossèn Cinto, amb el mateix usuari i contrasenya.


Per qualsevol dubte ens podeu escriure a iampa@ampa-mossencinto.com


Moltes gràcies 


AFA Mossèn Cinto

Entrades populars d'aquest blog

LLIBRES I DOSSIERS 2021- 2022

EXTRAESCOLARS CURS 2021/2022

FESTA DE FINAL DE CURS