LLIBRES I DOSSIERS 2022-2023


 Benvolgudes famílies, 

Com cada any l’AFA fa la gestió dels llibres i dossier pel curs vinent, tot i així, a partir d’aquest proper curs hi haurà canvis. Els llibres de lectura i de text se’ls haurà de comprar cada família pel seu compte, i l’AFA únicament gestionarà: dossiers, Innovamat i llicències. El pagament serà a través de l’aplicació del TPV.

Aquest any, els únics cursos que tenen llibres de lectura i de text són 2n, 3r i 4rt de primàriaIgual que els altres anys, us recomanem que feu els encàrrecs a l’Atelier de Folgueroles el qual acceptarà encàrrecs fins el 23 juliol per tal d’assegurar l’entrega.


C/ Major, 27, Folgueroles

Matins 9:30 h a 13:30 h - Tardes de 16:30 h a 19:00 h

Dilluns matí i dissabte tarda tancat.

Telèfon i Whatsapp 93 812 25 52


Us adjuntem el llistat de llibres i dossiers que aquest curs vinent utilitzaran els vostres fills i filles, on especifiquem els preus de cadascun. RECORDEU QUE AQUEST ANY ELS LLIBRES DE LECTURA I DE TEXT S’HAN DE COMPRAR PEL VOSTRE COMPTE (2n, 3r i 4rt de primària). 

La resta de cursos que no han de comprar llibres, únicament han de fer el pagament per TPV. La data màxima de pagament serà el 4 de setembre.

CURSOS


I3

I4

I5

1r primària

2n primària

3r primària

4rt primària

5è primària

6è primària

1r ESO

2n ESO

3r ESO


Els llibres s’hauran de folrar amb PLÀSTIC TRANSPARENT NO ADHESIU

i posant NOMÉS 2 TROSSOS DE CINTA ADHESIVA a les cantonades, tal com indica el dibuix, perquè passen a formar part d’un banc de llibres i un excés de cinta malmet el llibre a l’hora de renovar-ne el plàstic. CAL POSAR EL NOM EN UNA ETIQUETA SOBRE EL FOLRE. 

Per si és del vostre interès, l’Atelier ofereix servei de folrat de llibres. 


Per a qualsevol aclariment o dubte estem a la vostra disposició a l’adreça ampa@ampa-mossencinto.com

Comissió de Llibres

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24